pt 2.0 Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 2 hours ago, IGORDENVER said: Tek ono javljanje gledalaca je totalna glupost, osim sto se time pokazuje Oljina arogancija. Ova mantra koja ide godinama me užasno nervira: žena uopšte nije arogantna, samo je inteligentna i ne kupuje/ne dozvoljava tuđi bullshit. Koncept emisije, retro kakav jeste, je odličan. Ne fali mu ništa, ko ni plazma keksu. Ako ti se ne sviđa, imaš onu lapsusaru na pinku.
Zabalujev Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 8 hours ago, maharaja said: jbt koliko treba da budeš jadan da kao premijerka gostuješ sa jednim Marićem i nekim saobraćajnim policajcem. Koliko treba da ne ceniš sebe Koliko treba da si jadan da te kao geja autuje premijer kada te predstavlja javnosti? 😁 U operaciji prikrivanja milionskog iznuđivanja... Čudi me da nisu još doveli onog junca iz Marks21 kome je Đilas jebo mater pedersku onomad na protestu. Možda je ovo početak serijala. Inače mi se sviđa retro koncept, budi topla sećanja na neka druga vremena.
gagilija Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Ova mantra koja ide godinama me užasno nervira: žena uopšte nije arogantna, samo je inteligentna i ne kupuje/ne dozvoljava tuđi bullshit. Koncept emisije, retro kakav jeste, je odličan. Ne fali mu ništa, ko ni plazma keksu. Ako ti se ne sviđa, imaš onu lapsusaru na pinku.+1Sent from my SM-J710F using Tapatalk
John Coltrane Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Glava ovog iz Cesida me nasmejala do suza-Forest Gamp friz, Momcilo Krajisnik obrve, oci/cvike kao Sundjer Bob, jos da provalim cija usta ima?!
renne Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Just now, Valkyrie said: Ne seri, Srbijanka +milion
Mil@n Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Koncept emisije je odličan, ništa mu ne fali. Zamislite da živimo u nekoj normalnoj zemlji, pa da dođu predstavnici vlasti recimo Beograda pa opozicija, pa se priča o BG-u, saobraćaju, Trgu... Pa bilo bi do jaja. Al eto, možemo samo da sanjamo o vremenu kada se vlast na taj način mešala sa opozicijom i političkim neprijateljima - diskutovavši o takvim temama u političkim talk show emisijama. Ovi ne jebu nikog 2%, ne odgovaraju nikome, i to se naravno neće promeniti NIKAD jer svaki dan naprave 100 sranja koje ne mogu ni na jedan iole normalan i racionalan način opravdati.
Valk Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 5 minutes ago, mraki said: Šta je rekla, sad se uključih? Ne smemo zameriti radnicima Krušika što su vređali porodicu pokojnog kolege jer se oni plaše za svoju "koru leba" Jebe mi se za njihovu koru leba, pocrkali dabogda
Caligula Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Au jbt ova je zaista pukla potpuno promasivanje fudbala
duda Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Haha Điki potpuno poludeo. Inače super opisao jedan dan na Pinku .
duda Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Gledam u ovom utisku ono što inače uspešno izbegavam da gledam
Recommended Posts