teacher Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Pa njihova se koprofagija i bazira iskljucivo na koriscenju tudje nesrece. Ocekivala sam da ce biti djubre ovaj Vucic, ali da bas ovoliko zloupotrebljavaju smrt tog klinca- ogavno je previse i ako je od njih.troll onkoprofagija je nešto drugo :Dtebi trebaju nekrofiličaritroll off
Jerry Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Vučić spominje 5. oktobar i Milanovića.To nema nikakve veze sa ovim što se dogodilo u četvrtak.Smdi do neba !
Joshua Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 (edited) troll onkoprofagija je nešto drugo :Dtebi trebaju nekrofiličaritroll off znam sta je koprofagija. nisam htela da bas eksplicitiram svoje vidjenje njihovog j.g.(ili retorike, ako cemo na finjaka). jos mi treba da me warnuju zbog radikala... evo brani milanovica i prica kako se ubio od obezbedjivanja lokacija na prethodnim skupovima... <_<edit: onepismenila se od muke. Edited February 24, 2008 by Joshua
teacher Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 znam sta je koprofagija. nisam htela da bas eksplicitiram njihovo j.g. jos mi treba da me warnuju zbog radikala... onda se razumemo :D
Jerry Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ne opravdava ljude koji su rušili BG , ali ih zato razume !
Jerry Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 (edited) Ne može ništa da prođe bez Bože Đelića , opet ga Vučić pomenuo.Sad je otišao za Čikago Bullse i Michaela Jordana ! Edited February 24, 2008 by Jerry
gervasius twinkleminkleson Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 jel ovo znaci da ima razumjevanja i za navijache chicago bullsa :D
teacher Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 hahaha, "kad su chicago bullsi osvojili nba ligu, pola čikaga je razlupano...pa zar se tu govorilo o tome, ili o majklu džordanu." Vučić Aleksandar, leta gospodnjeg 2008.
Musharaf Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 vučićev nastup vam još jednom plastično potvrđuje zašto je ipak bilo bitno da se 3. februara grobi ne nađe na mestu broj 1. vučić je očigledno ponesen srčom i 1 atmosferom, ovo je apsolutno najužasniji nastup nekog radikalskog prvaka još od kraja devedesetih.
BRAX Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Znam da nije lepo al volela bih da Canak upotrebi svoj stap na konstruktivan nacin.
Recommended Posts