September 17, 20231 yr a za to vreme na pinku, vučić uživo imitira voštinića, jadan ja hteli su me da ubiju buhu
September 17, 20231 yr Lol, jel to onaj isti Vučić koje je paranoisao da su ga hteli ubiti kad su mu neki klinci isekli kolonu?
September 17, 20231 yr 13 minutes ago, slepa živana said: a za to vreme na pinku, vučić uživo imitira voštinića, jadan ja hteli su me da ubiju buhu Da ponovim?...Najgori čovek ikada.
September 17, 20231 yr Popular Post 1 hour ago, John Coltrane said: Tužiteljka zabila™ - “nema mikro sveta u trulom, makro, društvu” (parafraziram).
September 18, 20231 yr 11 hours ago, John Coltrane said: Tužiteljka zabila™ - “nema mikro sveta u trulom, makro, društvu” (parafraziram).
September 18, 20231 yr 14 hours ago, Filozof manijak said: Lol, jel to onaj isti Vučić koje je paranoisao da su ga hteli ubiti kad su mu neki klinci isekli kolonu? nisu bili bas klinci, al taj sto je iseko kolonu sada gleda kako trava raste odozdo, za nauk drugim klincima™
September 24, 20231 yr Kako je Lompar nabacio volej ovo Hrvatu, da objasni kakoliko nam je spoljan politika jadna... Ne znam da li je to uradio namerno ili slučajno, ali super je ispalo... Edited September 24, 20231 yr by radisa