Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Pustila Negicevu pesmu, posvecenu ubijenoj cerki Sofiji 😢

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Pretužno

a za to vreme na pinku, vučić uživo imitira voštinića, jadan ja hteli su me da ubiju buhu :lolol:

Lol, jel to onaj isti Vučić koje je paranoisao da su ga hteli ubiti kad su mu neki klinci isekli kolonu? :kecman:

13 minutes ago, slepa živana said:

a za to vreme na pinku, vučić uživo imitira voštinića, jadan ja hteli su me da ubiju buhu :lolol:

Da ponovim?...Najgori čovek ikada.

• Popular Post
1 hour ago, John Coltrane said:

Tužiteljka zabila™ - “nema mikro sveta u trulom, makro, društvu” (parafraziram). 

Svaka čast za gospođu, potpuno je u pravu

11 hours ago, John Coltrane said:

Tužiteljka zabila™ - “nema mikro sveta u trulom, makro, društvu” (parafraziram). 

14 hours ago, Filozof manijak said:

Lol, jel to onaj isti Vučić koje je paranoisao da su ga hteli ubiti kad su mu neki klinci isekli kolonu? :kecman:

nisu bili bas klinci, al taj sto je iseko kolonu sada gleda kako trava raste odozdo, za nauk drugim klincima™

o čemu tačno pričate?

a u, opet Lompar gostuje

Kako je Lompar nabacio volej ovo Hrvatu, da objasni kakoliko nam je spoljan politika jadna...

Ne znam da li je to uradio namerno ili slučajno, ali super je ispalo...

Edited by radisa

Goste selektovao tata. 

Popičkaše se Hrvat i Lompar... Oko kumunizma, jebao ih on...