Svemir Zeka Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 (edited) 11 hours ago, Aleksija said: gore je. iz nekog razloga si dosta investirana u ovu odluku, ali je gora. Naravno da sam investirana, ne znam kako ne bih bila. I moje koleginice po drugim školama dele moje mišljenje, a iz istog razloga. Investirale smo se toliko da se porazboljevamo.....to je taj neki razlog, a ne politika. U ovakvom stadijumu pregoreavanja, nemam snage da se osećam poniženo i uvređeno ništa više nego što sam prethodnih x godina Iskreno, volela bih da imam te kapacitete, ali ih nemam trenutno Edited June 12, 2023 by Svemir Zeka 1
Aleksija Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Naravno da sam investirana, ne znam kako ne bih bila. I moje koleginice po drugim školama dele moje mišljenje, a iz istog razloga. Investirale smo se toliko da se porazboljevamo.....to je taj neki razlog, a ne politika. U ovakvom stadijumu pregoreavanja, nemam snage da se osećam poniženo i uvređeno ništa više nego što sam prethodnih x godina Iskreno, volela bih da imam te kapacitete, ali ih nemam trenutno razumem, bila sam na istom mestu. nekako se nadje izlaz i strategija, znas i sama. drzi se 1
Misko Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Jovanjica tema, dakle..respekt za Prleevica, ove ostale ne poznajem nesto, ali, preskocicu i ovaj.. 1
Jimmy Kowalski Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Nije, Kosovo je tema. Aleksandar je Oliverov bratanac, Tatjana novinar sa Kosova.. 3 1
vememah Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) U sredini je urednica portala KosSev, kojoj su ovih dana pretili jer je prenosila ono što se dešava na severu Kosova. https://www.cenzolovka.rs/tag/tatjana-lazarevic/ Ovaj desno je Tadićev šef beogradskog odbora, potpisan je samo kao advokat. https://www.istinomer.rs/akter/aleksandar-ivanovic/ Edited June 16, 2023 by vememah 1 1
Misko Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije, Kosovo je tema. Aleksandar je Oliverov bratanac, Tatjana novinar sa Kosova.. Pogresih onda ja..
pt 2.0 Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 32 minutes ago, vememah said: U sredini je urednica portala KosSev, kojoj su ovih dana pretili jer je prenosila ono što se dešava na severu Kosova. https://www.cenzolovka.rs/tag/tatjana-lazarevic/ Meni je ta scena kojoj je Tatjana bila izložena vrlo blizu one kad je direktor namenske iz Lučana organizovao sebi podršku a protiv porodice poginulog mladića. Taj nivo pervertiranog morala. Jezivi su. 3
J-♣ Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 a ovi u fantomkama kako ostadoše 'zabagovani' na vučiću pederu i izdaja izdaja ono: a šta sad? da vičemo i mi? da uzmaknemo k'o doktorke?
Frank Pembleton Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Pogresih onda ja..Obojica ste u pravu.......shiit has hit the fan.
Misko Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Just now, Frank Pembleton said: Obojica ste u pravu... ....shiit has hit the fan. Kako to? Pricace i o Jovanjici?
Frank Pembleton Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Kako to? Pricace i o Jovanjici?Promašio sam kvot.Jeste i bratanac i predsednik bg odbora......shiit has hit the fan.
radisa Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Zanimljiva emisija... Ovaj Ivanović je baš lepo artikulisao kako Pink utiče na javnost... 1
John Coltrane Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Oliverov bratanac sve u cilj. Boža odličan ko i uvek. Ovu Tanju ne mogu da ispratim, zapetlja se i odluta široko (plus na tv mi ide basket). 1
John Coltrane Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 “Sa tim vašim usranim fakultetima” ”jeste kurve ili policajci” Božaaaaaa 2
radisa Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 (edited) 22 minutes ago, John Coltrane said: “Sa tim vašim usranim fakultetima” ”jeste kurve ili policajci” Božaaaaaa Boža je sabio... A i Ivanović je odličan... Edited June 18, 2023 by radisa 1
Recommended Posts