June 4, 20231 yr Just now, giuseppe said: Svaka čast Ružiću 🙄 Pa izgleda da je on ostavku podneo uprkos Vučiću. Ne vadi ga to, naravno, ali je izgleda jedini koji je to smeo. Respect.
June 4, 20231 yr 4 minutes ago, dùda said: Ovaj lik je jako pristojan čovek. Šta li on mučen radi kod one konjine . Deluje tako, pristojno i kulturno se ponaša u studiju, a verujem i u skupštini (čini mi se da je poslanik) mada, digresija jedna : ima dikciju istu kao Džeremaja (Jeremić), otrgne mu se u nekoj rečenici naglašavanje neke reči blagim otezanjem i posebnim tonom.
June 4, 20231 yr 2 minutes ago, dùda said: Pa izgleda da je on ostavku podneo uprkos Vučiću. Ne vadi ga to, naravno, ali je izgleda jedini koji je to smeo. Respect. Ruzic je namazan i procenio je da je bolje da podnese ostavku, kako bi pokazao da se razlikuje od ostatka vlasti, i time se pozicinira da sutra zameni Dacica kao novi vodja SPS-a. I opet kao partner u buducoj vlasti..
June 4, 20231 yr 12 minutes ago, Milošica said: A baš se zapitah da li sam to čuo i od Marinike pre toga jeste, jeste... bio je i transparent. saće malo da nam paraju uši ali... izdržat čemo 10 minutes ago, dùda said: Ovaj lik je jako pristojan čovek. Šta li on mučen radi kod one konjine . još jedna stvar oko koje sam optimistična... svi ti "fini" ljudi iz snsa, dssa, dveri, spsa i ostali... imaju priliku da nestanu ili da se priključe legalnim i ustavnim političkim akterima. ako se sad u ovu masu na ulici, sa jasnim i iskrenim zahtevima, ugurava neko sa zadnjim namerama... mislim da je lud.
June 4, 20231 yr 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: A evo i Vucicevic ce se boriti iz groba protiv nas ekterijer. noć. groblje. duboki glas naratora: bejaste li, braćo moja draga, dal bejaste vi na groblju kada... senke koje se pojavljuju iza spomen ploča, horski: haj na groblju, na golemu, ta uvek smo mi na njemu!
June 4, 20231 yr 6 minutes ago, slepa živana said: ekterijer. noć. groblje. duboki glas naratora: bejaste li, braćo moja draga, dal bejaste vi na groblju kada... senke koje se pojavljuju iza spomen ploča, horski: haj na groblju, na golemu, ta uvek smo mi na njemu! sava mrmak like this