May 31, 20231 yr Ne postoji nista sto ce neki "odbegli" naprednjak reci/otkriti, a da mi na forumu vec ne znamo. Ali kao sto sam vec rekao pre neki dan, mi nismo reprezentativni uzorak..
May 31, 20231 yr 9 hours ago, Mos said: Malo ste naivni, ne bi joj došla u emisiju da nema džentlmenskog dogovora o ne pitanju škakljivih pitanja. Ja tebi neku kao trenutnu ekskluzivu, a ti meni vidljivost i samilost. Niko više ne ide na noge da ga kasape u intervjuima, pre će igrati makarenu na TikToku dok daju izjave. Cemu onda emisija uopste? Ispade emisija navlakusa onda..
June 3, 20231 yr prvo pomislim kakav bre novi dss, pa onda... možda je to i dobro, savršen momenat da se izađe na čistac sa svim tim gnusobama
June 4, 20231 yr Marinika upravo priča o onom ludilu od izjave. Ed. Moli njegove bližnje da se pozabave njegovim mentalnim zdravljem. Edited June 4, 20231 yr by dùda
June 4, 20231 yr 13 minutes ago, dùda said: Marinika upravo priča o onom ludilu od izjave. Ed. Moli njegove bližnje da se pozabave njegovim mentalnim zdravljem. i milica kralj mnogo lepo govori. jasno i ubedljivo.
June 4, 20231 yr Mnogo se ovo razvodnjava. Od protesta i zahteva koji moraju da se izguraju oni rekoše da to neće proći i već pričaju o izborima. Pa ne sme takva poruka da se šalje. Šetamo da bi se zahtevi protesta ispunili.
June 4, 20231 yr 2 minutes ago, salerokada said: Mnogo se ovo razvodnjava. Od protesta i zahteva koji moraju da se izguraju oni rekoše da to neće proći i već pričaju o izborima. Pa ne sme takva poruka da se šalje. Šetamo da bi se zahtevi protesta ispunili. Pa svi znaju da zahtevi neće biti ispunjeni.
June 4, 20231 yr 2 minutes ago, slepa živana said: džemper koji se para je nova pata karta A baš se zapitah da li sam to čuo i od Marinike pre toga