Jimmy Kowalski Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Ne postoji nista sto ce neki "odbegli" naprednjak reci/otkriti, a da mi na forumu vec ne znamo. Ali kao sto sam vec rekao pre neki dan, mi nismo reprezentativni uzorak.. 2
Misko Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 9 hours ago, Mos said: Malo ste naivni, ne bi joj došla u emisiju da nema džentlmenskog dogovora o ne pitanju škakljivih pitanja. Ja tebi neku kao trenutnu ekskluzivu, a ti meni vidljivost i samilost. Niko više ne ide na noge da ga kasape u intervjuima, pre će igrati makarenu na TikToku dok daju izjave. Cemu onda emisija uopste? Ispade emisija navlakusa onda.. 1
Frank Pembleton Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Ja sam ubedjen da je ova postava vec bila.......shiit has hit the fan.
slepa živana Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 prvo pomislim kakav bre novi dss, pa onda... možda je to i dobro, savršen momenat da se izađe na čistac sa svim tim gnusobama 1
slepa živana Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 dobar je uvod napravila olja. predsednikov jezik i naš jezik...
duda Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 (edited) Marinika upravo priča o onom ludilu od izjave. Ed. Moli njegove bližnje da se pozabave njegovim mentalnim zdravljem. Edited June 4, 2023 by dùda 1
slepa živana Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 13 minutes ago, dùda said: Marinika upravo priča o onom ludilu od izjave. Ed. Moli njegove bližnje da se pozabave njegovim mentalnim zdravljem. i milica kralj mnogo lepo govori. jasno i ubedljivo. 5
salerokada Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 Mnogo se ovo razvodnjava. Od protesta i zahteva koji moraju da se izguraju oni rekoše da to neće proći i već pričaju o izborima. Pa ne sme takva poruka da se šalje. Šetamo da bi se zahtevi protesta ispunili. 1
duda Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 2 minutes ago, salerokada said: Mnogo se ovo razvodnjava. Od protesta i zahteva koji moraju da se izguraju oni rekoše da to neće proći i već pričaju o izborima. Pa ne sme takva poruka da se šalje. Šetamo da bi se zahtevi protesta ispunili. Pa svi znaju da zahtevi neće biti ispunjeni.
Milošica Posted June 4, 2023 Posted June 4, 2023 2 minutes ago, slepa živana said: džemper koji se para je nova pata karta A baš se zapitah da li sam to čuo i od Marinike pre toga 1
Recommended Posts