February 12, 20232 yr Samo zbog gospođe sa Kosova, vredelo je gledati ovaj utisak Sve što je rekla je suva i gorka istina. Ovakve kao Lompar ne mogu više da slušam, zbilja. A Protić ko Protić.
February 12, 20232 yr Smor za sad. Svi u svom prepoznatljivom raspoloženju. Lompar i Protić samo što se ne izljube.Pa ti si imao velika očekivanja od Protića?....shiit has hit the fan.
February 13, 20232 yr sve oko laznog tvitera st. protica nije sustinski vezano za ovu temu i uklonjeno je
February 19, 20232 yr Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politikeSlobodan Stupar, novinar
February 19, 20232 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike Slobodan Stupar, novinar pokazna vezba o tome da sns ne valja menjati po svaku cenu.
February 19, 20232 yr Šutanovac priznaje da je domaći izdajnik u lajvu... Spoiler Mislim, tako će da se tumači...
February 19, 20232 yr 3 minutes ago, radisa said: Šutanovac priznaje da je domaći izdajnik u lajvu... Hide contents Mislim, tako će da se tumači... Uvek moze da se poziva na olaksavajucu okolnost da je kao kurac glup!
February 19, 20232 yr Ne znam je li izdajnik ili nije, ali da mu verujem, ne verujem mu ni slovo. @radisa
February 19, 20232 yr 3 minutes ago, dùda said: Ne znam je li izdajnik ili nije, ali da mu verujem, ne verujem mu ni slovo. @radisa Pokušava da proda priču, da se USA okrenula ka nama.... Narativ je dosta zanimljiv, i ne, ne laže sve, nešto laže, nešto priča istinu, ono što je problem je provaliti šta je laž, a šta je istina...
February 19, 20232 yr Jako mi se sviđa Šuletov nastup: ej, ja radim sa Amerima, ne jedite govna. Slatko sam se nasmejao kad je rekao: e ustav, lepo, glasamo dva dana 😂 možemo i Tasmaniju da proglasimo delom Srbije. A i lepo je objasnio puno stvari. Ko ga voli, ne voli, druga je stvar. Stupar sve gori kako vreme prolazi, ovo je za pivo ispred prodavnice. Zemljak standardno, Velika Albanija itd. Edited February 19, 20232 yr by Zabalujev Debeli prsti
February 19, 20232 yr Olja ja duhovita Malo pritiska Šuleta, ali daje mu sve da kaže i mnogo je zanimljiva ova njihova interakcija. Generalno, jedan od najzanimljivijih Utisaka od ovih koje sam gledao u poslednje vreme. Edited February 19, 20232 yr by Milošica