John Coltrane Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Divljan da popravi utisak/ ublaži mučninu
duda Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Samo zbog gospođe sa Kosova, vredelo je gledati ovaj utisak Sve što je rekla je suva i gorka istina. Ovakve kao Lompar ne mogu više da slušam, zbilja. A Protić ko Protić. 1
Zabalujev Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Emisija bez iznenađenja. Mahom mučno, prosto je takva tema.
Frank Pembleton Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Smor za sad. Svi u svom prepoznatljivom raspoloženju. Lompar i Protić samo što se ne izljube.Pa ti si imao velika očekivanja od Protića?....shiit has hit the fan.
Krošek Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 sve oko laznog tvitera st. protica nije sustinski vezano za ovu temu i uklonjeno je
Milosh76 Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politikeSlobodan Stupar, novinar
nenad Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike Slobodan Stupar, novinar pokazna vezba o tome da sns ne valja menjati po svaku cenu. 1
John Coltrane Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Samonda vidim Stuparove patikice i to je to.
radisa Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Šutanovac priznaje da je domaći izdajnik u lajvu... Spoiler Mislim, tako će da se tumači...
jorma shparga Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 3 minutes ago, radisa said: Šutanovac priznaje da je domaći izdajnik u lajvu... Hide contents Mislim, tako će da se tumači... Uvek moze da se poziva na olaksavajucu okolnost da je kao kurac glup! 1
duda Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Ne znam je li izdajnik ili nije, ali da mu verujem, ne verujem mu ni slovo. @radisa 1
radisa Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 3 minutes ago, dùda said: Ne znam je li izdajnik ili nije, ali da mu verujem, ne verujem mu ni slovo. @radisa Pokušava da proda priču, da se USA okrenula ka nama.... Narativ je dosta zanimljiv, i ne, ne laže sve, nešto laže, nešto priča istinu, ono što je problem je provaliti šta je laž, a šta je istina... 2
Zabalujev Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 (edited) Jako mi se sviđa Šuletov nastup: ej, ja radim sa Amerima, ne jedite govna. Slatko sam se nasmejao kad je rekao: e ustav, lepo, glasamo dva dana 😂 možemo i Tasmaniju da proglasimo delom Srbije. A i lepo je objasnio puno stvari. Ko ga voli, ne voli, druga je stvar. Stupar sve gori kako vreme prolazi, ovo je za pivo ispred prodavnice. Zemljak standardno, Velika Albanija itd. Edited February 19, 2023 by Zabalujev Debeli prsti 1
Milošica Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 (edited) Olja ja duhovita Malo pritiska Šuleta, ali daje mu sve da kaže i mnogo je zanimljiva ova njihova interakcija. Generalno, jedan od najzanimljivijih Utisaka od ovih koje sam gledao u poslednje vreme. Edited February 19, 2023 by Milošica 1
radisa Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Muzika Cave&Kylie: Where the wild roses grow 2
Recommended Posts