John Coltrane Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Lepo im je Ilić održao bukvicu sa akcentom na Marinikino spinovanje. Vlast menja ljude, to smo znali, ali ovakve stvari su nezrele . 1
Jimmy Kowalski Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Pomirili se Marinika i Laza™ Opet je dosadno.. 1
Zabalujev Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Hvala prvom gledaocu koji se uključio, ismejao sam se kao nikad od sv. Aranđela na ovamo. I ne znam da li je bot koji je probao da bude kreativan, ili slobodni strelac.
slepa živana Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Pomirili se Marinika i Laza™ Opet je dosadno.. pera mika laza 3 hours ago, John Coltrane said: Ma, Fabrika knjiga ok, ali ja sam ubedjen da je na Peščaniku pisao njegov imenjak i prezimenjak. da ne misliš na sašu ilića? ja ih ne mešam u stvarnosti, ali uvek pomešam imena
gospa buba Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 dejan ilic (fabrika) i sasha ilic (pas i kontrabas) su na peschaniku.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
John Coltrane Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 6 hours ago, slepa živana said: da ne misliš na sašu ilića? ja ih ne mešam u stvarnosti, ali uvek pomešam imena Mislim. Hvala ti On nije ni blizu Dejanu pa sam zato ima dilemu.
đorđe geprat Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 11 hours ago, Zabalujev said: Koga više zabole za sastanak Vučića i Đilasa, sem Olje, koja voli fajt u emisiji. Nastavimo sa presipanjem iz šupljeg u prazno u okviru 20 posto biračkog tela. zbog toga sam prestao da gledam UN. s obzirom da su gosti manje-više "naši" to njeno iščikavanje fajta (ne razmene mišljenja o zajedničkoj stvari) je višak. zašto to radi, zašto potkopava ionako slab temelj ne mogu da prihvatim. radi na istoj TV na kojoj gledamo "junake doba zla". da li je ona pokrenula temu famoznog sastanka na andrićevom vencu? ako je ona, neka jede govla, ako je lazović, onda on. događaj je passe i njegovo pominjanje je dostojno hepija i pinka.
salerokada Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Događaj nije passe. Đilas je obećao nove izbore i time rasturio i obesmislio borbu za 55og odbornika opozicije. Pa da vidimo sada da li je igrao za Vučića ili opoziciju tom prilikom. 1
Filozof manijak Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 I malom perici je jasno da bi ponovljeni izbori doveli do toga da opozicija ima još manje poslanika u Bg skupštini. Ti apriliski izbori su imali svoj momentum koji je prošao. I na tim izborima je realni pobednik bila desna opoziciona opcija. Da se ponovo održe Bg izbori, SNS bi imao apsolutnu većinu 3
Milosh76 Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Događaj nije passe. Đilas je obećao nove izbore i time rasturio i obesmislio borbu za 55og odbornika opozicije. Pa da vidimo sada da li je igrao za Vučića ili opoziciju tom prilikom.Nikad nije ni postojala sansa za 55og odbornika, posto je jedan od POKSovaca pobega odmah ka SNS.A ulazak Tadica i tako nije bio realan.Sanse opozicije u BG su1) pravljenje 2 ili 3 liste, tu nazalost racunam i desnicare2) da prebaci SPS na svoju stranu3) da DS, SSP i sateliti saradjuju sa NS i satelitima posle izboraSanse za bilo sta od ta 3 je skoro pa nemoguce, tako da opozicija nece pobediti u BG dok se nesto ne promeni. 2
John Coltrane Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 1 hour ago, djordje geprat said: zbog toga sam prestao da gledam UN. s obzirom da su gosti manje-više "naši" to njeno iščikavanje fajta (ne razmene mišljenja o zajedničkoj stvari) je višak. zašto to radi, zašto potkopava ionako slab temelj ne mogu da prihvatim. radi na istoj TV na kojoj gledamo "junake doba zla". da li je ona pokrenula temu famoznog sastanka na andrićevom vencu? ako je ona, neka jede govla, ako je lazović, onda on. događaj je passe i njegovo pominjanje je dostojno hepija i pinka. Naprotiv, Olja je pitala oboje zašto se krije njihova akcija protiv Zakona o unutrašnjim poslovima. Danas imaju konsultacije u cilju sprečavanja ulaska u skupštinsku raspravu predloga zakona. U fazonu o tako nečem velikom i bitnom ćutite ali i dalje se svadjate oko AV Djilas sastanka. Olja je bockala sa druge strane, potpuno nepotrebno, - da li bi mogli sa Dverima, Zavetnicom i ostalim debilima. 1 1
Zabalujev Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 13 minutes ago, Milosh76 said: Nikad nije ni postojala sansa za 55og odbornika, posto je jedan od POKSovaca pobega odmah ka SNS. I Zavetnici su odmah posle prvog sastanak sa ostatkom opozicije objavili da neće da sarađuju ni sa Vučićem ni sa Đilasom. Što se šansi tiče, jedina šansa je da se izbori održe u atmosferi nesigurnosti za SNS vlast koja bi dovela do preumljenja SPS i desne ekipe. Međutim, da bi do tog preumljenja došlo, na drugoj strani bi morao biti monolitan blok građanskih partija što je praktično nemoguće. Nema tu sreće, da je pre 4 godine bilo one mudrosti koju je zastupao Ilić sinoć, možda bi bilo bolje. Olja je sinoć malo dolivala, ali oko te priče je nastala galama jer je Marinika pokrenula priču o tome kako traže nove izbore i kako se pokazuje da je Đilas bio u pravu, odn. direktno podjebavala Lazovića (koga ona zove Laza, jer je za drugare Mika) koji je proletos prosipao pravednički gnev po fejsbucima, on nije izdržao da ne odgovori, na kraju ispade da je Olja morala skrušenom da mu kleštima izvlači: da, i mi tražimo nove izbore, pa ja bih rekao tako mu i treba, nego realno koga više zabole, ali Mara je zla žena i to vam je to.
Jimmy Kowalski Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 Dakle, Marinika je zakuvala sve zbog potrebe da istakne velicinu jednog Dragana Djilasa. I posle kriva Olja sto kao provocira fajtove..
salerokada Posted December 26, 2022 Posted December 26, 2022 2 hours ago, Milosh76 said: Nikad nije ni postojala sansa za 55og odbornika, posto je jedan od POKSovaca pobega odmah ka SNS. A ulazak Tadica i tako nije bio realan. Sanse opozicije u BG su 1) pravljenje 2 ili 3 liste, tu nazalost racunam i desnicare 2) da prebaci SPS na svoju stranu 3) da DS, SSP i sateliti saradjuju sa NS i satelitima posle izbora Sanse za bilo sta od ta 3 je skoro pa nemoguce, tako da opozicija nece pobediti u BG dok se nesto ne promeni. -1 POKS-ovac je preleteo kasnije. Na republičkim 2016 Pajtić je pozvao opoziciju da podrže Dveri i zajednički nastup je prevukao Dveri preko cenzusa. Da je opozicija bila složna i organizovana mogao se Tadić (Vujošević) prevući preko cenzusa. Umesto toga vladala je konfuzija koliko je osvojeno mandata, svako je bio za sebe i onda Đilas ode kod Vučića i uništi i tu jedinu šansu. Potpuno drugačija atmosfera bi vladala da je opozicija uzela 55o mesto na ponovljenim izborima.
Recommended Posts