Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Dejan Ilić iz Fabrike knjiga je odličan, al mislim da ima još 1.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

To je taj

Dejan Ilić, Fabrika knjiga, je postao redovan gost na jutarnjim programima N1/Nova. Vrlo razuman, kako da kažem i poprilično neostrašćen, ne sećam ga se takvog iz audio Peščanika:D ( kad sam to pratio, do pre desetak godina). 

Od ovo drugo dvoje ne očekujem ništa naročito novo. Al ja redovno pratim šta objavljuju, tako da nema veze.

Ma, Fabrika knjiga ok, ali ja sam ubedjen da je na Peščaniku pisao njegov imenjak i prezimenjak. 

Svakako ovo gledam.

On 14.11.2022. at 16:17, Nikodije said:

IMG_20221114_161614.jpg

Da rezimiramo vecerasnji utisak

Jebo te Dragan Djilas u dupe Marinika..

Edited by Jimmy Kowalski

Marinka u ovom poslednjem nastupu spinuje u najboljem maniru mordora :isuse:

Radomir i Marinika se već hvataju za gušu. 

Just now, John Coltrane said:

Radomir i Marinika se već hvataju za gušu. 

Pa mislim da ovde Marinka sere baš.

pronalazim se u ovome što kaže d. ilić- meni su izbori kao nekome svetsko prvenstvo u fudbalu. pratim, čitam analize, navijam, nerviram se. 

ovih dvoje se bore za publiku koja gleda novu s i n1 svesni da je to bazen iz kojeg zahvataju. klasično političarenje. 

Moze kratak preprič za Mariniku?

Jbt, ko Vučić, skače napadom, ne ume da istrpi kritiku. 

Ed. Marinika 

Edited by dùda

Koga više zabole za sastanak Vučića i Đilasa, sem Olje, koja voli fajt u emisiji. Nastavimo sa presipanjem iz šupljeg u prazno u okviru 20 posto biračkog tela.

3 minutes ago, dùda said:

Pa mislim da ovde Marinka sere baš.

Slažem se. 
Ja gledam samo zbog Ilića, iskreno. 

3 minutes ago, Milošica said:

Moze kratak preprič za Mariniku?

Ništa naročito, malo nagazila Lazovića i hvalila Đilasa, politička konstrukcija, nije kao sns nastup ni blizu. Inače ona nikad nije bila cvećka, kažu ljudi da je inače vrlo oštra i nemilosrdna u političkom radu. 

Ilić odličan. I ja kao i on pratim politiku. ☺️

Edited by Zabalujev