January 30, 20223 yr 4 minutes ago, djordje geprat said: .... - vratiću železničku stanicu gde je bila .... uh, pa ovo mi se sviđa ne moraš ikakvom pravnim forama da iseljavaš botove iz kartelskog naselja, dovoljno da u opisu posla svakom mašinovođi navedeš da se sirenom obavezno oglašava kad ulazi i izlazi iz stanice.
January 30, 20223 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da mi je da vidim kako će dada vladeta da vrati žel. st gde je bila jbt jel ima on nekog svogtm da mu ukaže da se ne blamira 👴🏻🥖🔨 Rekao je na pocetku da je razgovarao sa strucnjacima i da je moguce napraviti podzemnu stanicu. 2 minutes ago, msv said: Vladeta ne očekuje pobedu Upravo je rekao da misli da moze Edited January 30, 20223 yr by Milosh76
January 30, 20223 yr Kako je ovo Vladetin fristajl, a ne neki pripremljeni nastup za predizbornu kampanju, nije loše ispalo. I na kraju reče da misli da može da pobedi.
January 30, 20223 yr 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da mi je da vidim kako će dada vladeta da vrati žel. st gde je bila jbt jel ima on nekog svogtm da mu ukaže da se ne blamira 👴🏻🥖🔨 nije problem. kao što će kopati / bušiti za metro na tom mestu, mogu da se buše tuneli od stanice do hipodroma. dalje, već postoji pruga. peroni pod zemljom, sve ostale potrebe iznad. kretenski potez jeste što je stanica izmeštena. onda bi metro ispod trga. čak i kao raskrsnica dve linije. EDIT: cvijetin je jedan od onih mudrosernih analitičara. Edited January 30, 20223 yr by djordje geprat
February 3, 20223 yr Priča o BG izborima prebačena na topic predviđen za to, ako je u selidbi upao i koji post vezano za emisiju, jbg, izvinjenje.
February 3, 20223 yr Zdravko Ponos, Dusan Teodorovic i Tanasije Marinkovic sa Pravnog (nikad cuo) gosti u nedelju.
February 3, 20223 yr Tanasije je bio aktivan u ovoj priči oko referenduma, jedan od najelokventnijih i najdirektnijih, inače profa Ustavnog. Ja više volim Jovanovića kao facu ali i Tanasije je zaista odličan.
February 3, 20223 yr Tanasije Marinković je bio asistent na predmetu Ustavno pravo kad sam ja upisala faks (2000) Ostao mi po dobrom, jako pametan i fin čovek. Možda se izbezobrazio doduše, videćemo.