Zabalujev Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Cvijetin i dalje ubeđen da je opozicija mogla da natera Vučića na neke uslove pomoću Ustavnog suda. Jedino što ga je konačno neko pitao kako misli da se to izvede i da li ozbiljno misli da je to realno.
Popular Post salerokada Posted January 30, 2022 Popular Post Posted January 30, 2022 (edited) @Milosh76 Ma nije do muda već fokus grupa. Vladetu su izvukli kao nekog kome vlast nema šta da napakuje, ko je dovoljno desno za nacionaliste, a najmanje smeta levičarima. Edited January 30, 2022 by salerokada 11
garmonbozia Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Koliko god mrzeo ceo DSS i ono što su predstavljali, jebe mi se što je Vladeta bio tamo ako će da krenu promene ovako. Jebote sa druge strane Vesić, Šapić, Vučić i cela ekipa, pa svakako ću pre da glasam za desničara kao što je Vladeta jer sigurno nije nepošten, nevaspitan, glup, kvaran kao sve ono što SNS predstavlja. 3
Zabalujev Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Takvo je vreme došlo, mora kandidat da bude simpa, a ne dokazani menadžer i iz inženjerske struke, kao neki prethodni. 3
John Coltrane Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Poverenje u vojsku idi u pičku materinu Vladeta. + crkva Skoro se nisam ismejao kao večeras. 2
đorđe geprat Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 posle ovih pola sata meni se sve više čini da je rešenje sa vladetom jankovićem OK 2
Tsai Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 3 minutes ago, garmonbozia said: Koliko god mrzeo ceo DSS i ono što su predstavljali, jebe mi se što je Vladeta bio tamo ako će da krenu promene ovako. Jebote sa druge strane Vesić, Šapić, Vučić i cela ekipa, pa svakako ću pre da glasam za desničara kao što je Vladeta jer sigurno nije nepošten, nevaspitan, glup, kvaran kao sve ono što SNS predstavlja. Ili glasaj Moramo i resis problem Meni uvek Djindjic u glavi kad slusam degenerike iz DSSa i iznerviram se 2
Milosh76 Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 9 minutes ago, salerokada said: @Milosh76 Ma nije do muda već fokus grupa. Vladetu su izvukli kao nekog kome vlast nema šta da napakuje, ko je dovoljno desno za nacionaliste, a najmanje smeta levičarima. Ima i toga, ali i to da niko ne zeli da se izleti u prvi plan i prodje kroz medijsko blato. Sa druge strane, Vladeta je rekao na pocetku, da ce posle nekog vremena pustiti druge da vode Grad, a on da jos malo igra sah i sa unucima.
garmonbozia Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Just now, Tsai said: Ili glasaj Moramo i resis problem Meni uvek Djindjic u glavi kad slusam degenerike iz DSSa i iznerviram se I meni isto i verovatno ću da glasam za Moramo da bi prešli cenzus pošto će SSP sigurno preći, a koliko znam ovde se ne glasa direktno za kandidata mada Moramo ima jebenog Zelenovića koga ne mogu da smislim 😀 3
Tsai Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vladeta = milan st protić Protara gotivniji, s njim bih popio rakiju dve. S ovom smorcinom nema sanse
Milosh76 Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Just now, garmonbozia said: koliko znam ovde se ne glasa direktno za kandidata Glasa se za listu i onda ko ima vecinu od 56 glasova bira gradonacelnika izmedju 110 kandidata koji su usli u Skupstinu grada. 1
Svemir Zeka Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Vladeta prilično dobro nosi te svoje 82. 4
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 1 minute ago, Tsai said: Protara gotivniji, s njim bih popio rakiju dve. S ovom smorcinom nema sanse protića bi pljunuo, a vladeta, pali deda na kališ 2
Recommended Posts