Milošica Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Just now, garmonbozia said: jes malo sutra, nije izdržao, olja mu zavukla sa mladićem Isto pomislih
pt 2.0 Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 (edited) Lurč 1-1. ja tadićevu aroganciju ne podnosim. boško je glup i gusla jedno te isto. radomir je vrlo lagano razmontirao manipulacije kojima se svojata patriotizam. to mi uliva neku nadu. dobra emisija, ko bi se tome nadao. Edited January 23, 2022 by pt 2.0 1
pbg12345 Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 38 minutes ago, Frank Pembleton said: Koliko je Lazović bolji drugaciji od Dobrice. meni je super sto su toliko razliciti nego, trebali bi forsirati jos lica, bez ksenije se svelo uglavnom na njih dvojicu sto je i dalje duplo vise od gotovo svih ostalih, ali nedovoljno za nekog za koga iskreno verujem da nije liderska stranka 1
pbg12345 Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 gledam odlozeno, kacio neko strim na yt jebote koliko je ova boskova prica prevazidjena i vrlo pogodna za razmontiravanje na najsitnije cinioce cak i u ovakvoj danasnjoj srbiji njegov patriotizam kasni makar deceniju, a i oni kod kojih bi prosao su odavno opredeljeni za napredne radikale ide bosko jako ispod 1% na predsednickim 4
msv Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 1 hour ago, Tsai said: Gde ja zivim kad prvi put sad cujem i vidim ovog Lovrekovica. Jbt. Dzoker sa aliekspresa Nekadašnja mlada nada LDP-a, kolumnista E-novina... Potpuno ludilo
Jimmy Kowalski Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Meni je utisak Utiska to sto je Lazovic poneo deklaraciju o Srebrenici, kao da je znao da ce Bosko da ga propita o tome. A i Boti dobro doslo da malo mase njome i hvali se.. 1
pbg12345 Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 pa i treba ovoj budali nabijati na nos, posebno ovo sa UN stigoh i do dela o bgd, pa koliko je jadan obradovic u potpunosti se presaltao u radikalski mod, jebo ga seselj nisam ga odavno slusao, na stranu sve budalastine koje oduvek zagovara ja se ne secam da je bio ovako prizeman
radisa Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 7 minutes ago, pbg12345 said: pa i treba ovoj budali nabijati na nos, posebno ovo sa UN stigoh i do dela o bgd, pa koliko je jadan obradovic u potpunosti se presaltao u radikalski mod, jebo ga seselj nisam ga odavno slusao, na stranu sve budalastine koje oduvek zagovara ja se ne secam da je bio ovako prizeman Kada Boško popije vino, dešava se neverovatna promena...
Jimmy Kowalski Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 (edited) Pa tu svako prica pricu usmerenu na svoje birace. Bez te retorike, Bosko nema ni 2%, ne ostaje mu nista. Ali mi je zanimljiv momenat da nosi sa sobom deklaraciju, koja ustreba i Boti. Kao da su se dogovorili unapred.. Edited January 23, 2022 by Jimmy Kowalski
Tsai Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 17 minutes ago, msv said: Nekadašnja mlada nada LDP-a, kolumnista E-novina... Potpuno ludilo Sad gledam neke njegove intervjue lik deluje bas psihicki poremeceno. Nadam se da nece biti vecih sranja sa njim
msv Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 2 hours ago, radisa said: Ne gledam, ali mojih 2c, odrađuje dogovor, koji je sklopio posle onog vinopijenja™... Čeka se i Radule da odradi svoj deo... Ili to ili misli da mu se potencijalni glasači odlivaju ka zelenima (preko npr. Ćute). Ali toliko je jadan da i 1 Tadić može da obriše patos njime.
radisa Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 2 hours ago, Tsai said: Gde ja zivim kad prvi put sad cujem i vidim ovog Lovrekovica. Jbt. Dzoker sa aliekspresa Ček, ti si ovo propustio...
pbg12345 Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 jos ovaj utisak da podelim i necu vise bas je nepotrebno i kontraproduktivno radomirovo naglasavanje na ovaj nacin da u beogradu postoji velika sansa za pobedu svaki put kad je to izgovorio, izgovorio je na nacin da se podrazumeva da takve sanse u srbiji nema ili da je mala sve i da jeste tako, a gotovo izvesno jeste, postoji drugaciji nacin da se istakne to za beograd 2
Recommended Posts