Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

243720319_4290885090980607_6948985965442

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

- Svi će pocrkamo

- Svi će pocrkamo

- Svi će pocrkamo protivustavno

Edited by Zabalujev

Pašće opet neko zaljubljivanje.

17 hours ago, Milosh76 said:

243720319_4290885090980607_6948985965442

ok, dakle hit tvit sutra uvece, bice daleko zanimljivije.

Dobar Šekler, ova pravnica bi da leči pravnim aktima... :isuse:

Dobar je i ovaj drugi lik.

Zato je ova glupa kao tocilo...

Traba joj reći da kad ne bude ljudi, može svoje pravo na šta god hoće da ponese u grobnicu...

Ubi boga Sofija

Nepodnošljiva mi je za slušanje.

Ova će da tera svoje do kraja, ne vredi što joj objašnjavaju...

Jbt, koliko ona ništa ne razume, čak, izgleda ni zakon o kom priča ne razume...

Odavno veći fah idiot nije gostovao kod Olje...

Potpuno je ograničena :isuse:

Jebem ti sunce...:mellow: Epidemiolog nema prava da traži... A kamo se dade ustavom zagarantovana sloboda govora? :fantom: Prvo vs. epidemiologija. Aj da se suzdržim, pošto je lično poznajem...

Kakva krampača

Brani boje prava

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

5 minutes ago, Zabalujev said:

Jebem ti sunce...:mellow: Epidemiolog nema prava da traži... A kamo se dade ustavom zagarantovana sloboda govora? :fantom: Prvo vs. epidemiologija. Aj da se suzdržim, pošto je lično poznajem...

AKo je poznaješ, kaži joj da je ispala glupa u emisiji... Možda inače nije takva, možda je normalna, pa je ponele kamere...

rijetko sta je antipaticno, priglupo a pocesto i stetno kao fah idiotizam