Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Opa, ovo mora da se gleda.

On 25.9.2021. at 13:22, Milošica said:

Opa, ovo mora da se gleda.

Što? 
Ja znam samo Božu. 

Pa zato, zajebavam se :D

Ali da ne grešim dušu, možda budu dobri.

Možda nam Olja otkrije novog Jovu Bakića.

Vujo je super lik, baš svoj na svome, veoma pismen, samo što je čovjek analitičar a nije ložana. A i blizak je NDB

Ju..sad pocinju od 20:30

Aj promena termina, nego čini mi se da ranije nisu ovako rano puštali reklame. I već predlozi?

Upecah se na Božu pa uhvatih predloge. Upravo zbog toga ne mogu da gledam...

1 hour ago, James Marshall said:

Vujo je super lik, baš svoj na svome, veoma pismen, samo što je čovjek analitičar a nije ložana. A i blizak je NDB

Потврђујем, знам га са студија. Али дошао сам на ову тему да кажем да сам се заљубио у Милицу. :wub:

Sviđa mi se Miličin pregled situacije i probijanje akcenta.

24 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Потврђујем, знам га са студија. Али дошао сам на ову тему да кажем да сам се заљубио у Милицу. :wub:

ajd ti, al i ja sam.

ko je ta devojka? 

5 minutes ago, pt 2.0 said:

ajd ti, al i ja sam.

ko je ta devojka? 

Javljala se ovih dana sa Kosova u vezi sa ovom situacijom, pri nekoj je nevladinoj organizaciji, jednostavno rečeno normalna osoba koja koristi mozak.

Devojka je izdominirala.

Sjajno je nacrtala šta se na Kosovu dešava.

Božo je na momente bio potpuno van teme, ali je bio dobar na kraju.

Ovaj treći lik, neprimetan.