September 26, 20213 yr On 25.9.2021. at 13:22, Milošica said: Opa, ovo mora da se gleda. Što? Ja znam samo Božu.
September 26, 20213 yr Vujo je super lik, baš svoj na svome, veoma pismen, samo što je čovjek analitičar a nije ložana. A i blizak je NDB
September 26, 20213 yr Aj promena termina, nego čini mi se da ranije nisu ovako rano puštali reklame. I već predlozi?
September 26, 20213 yr 1 hour ago, James Marshall said: Vujo je super lik, baš svoj na svome, veoma pismen, samo što je čovjek analitičar a nije ložana. A i blizak je NDB Потврђујем, знам га са студија. Али дошао сам на ову тему да кажем да сам се заљубио у Милицу.
September 26, 20213 yr 24 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Потврђујем, знам га са студија. Али дошао сам на ову тему да кажем да сам се заљубио у Милицу. ajd ti, al i ja sam. ko je ta devojka?
September 26, 20213 yr 5 minutes ago, pt 2.0 said: ajd ti, al i ja sam. ko je ta devojka? Javljala se ovih dana sa Kosova u vezi sa ovom situacijom, pri nekoj je nevladinoj organizaciji, jednostavno rečeno normalna osoba koja koristi mozak.
September 26, 20213 yr Devojka je izdominirala. Sjajno je nacrtala šta se na Kosovu dešava. Božo je na momente bio potpuno van teme, ali je bio dobar na kraju. Ovaj treći lik, neprimetan.