Jumanji Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Prejk mi je ovaj UN, mozda ne najjaci do sada, ali najmucniji i najstrasniji. Jer kako dani prolaze, kako se desavanja smenjuju, kako se ogoljujemo sve vise, nekako sve manje imam neku nadu da ce biti jednom bar malo bolje i svaki put mi je sve poraznija cinjenica da smo apsolutno sami, svako moze da te zgazi ko crva, bez ikakve zastite i podrske. 3
msv Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 1 minute ago, DrIlic said: Propustio sam kraj, šta je Jurić rekao na kraju? Da ne želi da se ubije, za svaki slučaj...
Jumanji Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Propustio sam kraj, šta je Jurić rekao na kraju?Da nema suicidne misli, da su mu kola ispravna, da je zdrav, srce zdravo i da svojim voljom nema nameru sebi nikako da naudi. 1
Jumanji Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 SRI je dodatno "začinila" na kraju, posle Juricevih reci: E ovo je Srbija u kojoj zivimo.Odoh da se nekako resetujem.
copkillah Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 38 minutes ago, John Coltrane said: Jel ima šanse da se odjebe sa govnima iz kopije Oljine emisije, pogotovu što imate topik za to?! Pristojna Srbija!!!11
DrIlic Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 6 minutes ago, Jumanji said: Da nema suicidne misli, da su mu kola ispravna, da je zdrav, srce zdravo i da svojim voljom nema nameru sebi nikako da naudi. Auu... najezih se... Jos kad se setim onih numera izmedju ukljucenja. Definitivno dosta mucna epizoda UN od pocetka emitovanja na Novoj. Nego, jel objasnila Ivićka zbog čega joj je Ivica Dačić slao slike onog momka sa Vukom?
nezvanova Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 17 minutes ago, de Sisti said: Auuu ja sam tek sad stigao do ovog dela, bizarno jbt Muzika iz broda za lutke, milene markovic sa jasnom djuricic (ona govori)... ...
Jumanji Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Nego, jel objasnila Ivićka zbog čega joj je Ivica Dačić slao slike onog momka sa Vukom?Pa da bi je upoznao sa kim ima posla ,da je to zapravo sve SSP ujdurma.
Popular Post harper lee Posted April 25, 2021 Popular Post Posted April 25, 2021 Ovaj klinac koji se nalupetao opstih mesta za medalju je rekao jednu tacnu stvar koja sve objasnjava i svi je znamo - u ovoj zemlji se udruzio najgori sljam i zauzeo drzavu. To je pocetak i kraj svake price. Dok se mi bavimo time da li protesti treba da budu gradjanski ili politicki a opozicioni prvaci glancaju licne sujete na racun drugih opozicionih prvaka svi zajedno smo postali taoci srbijanskog politickog, finansijskog, intelektualnog, moralnog i, last but not least, kriminalnog podzemlja. Jos pre nekoliko meseci sam napisao pa mi se borci za institucije grdno naljutili, u ovoj situaciji samo ekstremne forme opste gradjanske neposlusnosti koje ce se zavrsiti oruzanim sukobom nas i njih mogu to da promene. Sve manje od toga je nedovoljno. Srbiju je privatizovala grupa psihopata a oni ne funkcionisu u okvirima politickog sistema. Koliko je to realno procenite sami ali Srbi po tom pitanju umeju da iznenade. 11
DrIlic Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 3 minutes ago, Jumanji said: Pa da bi je upoznao sa kim ima posla ,da je to zapravo sve SSP ujdurma. Mislim da im je to osudjeno na propast jos u startu, zajedno sa onim posterom iz istorije za osnovnu skolu koji nose iz jutarnjeg u jutarnji.
Moonwalker Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 (edited) 2 hours ago, radisa said: Ova priča koju priča SRI je taman u rangu koja može da se očekuje od Palme... Jbt, koji je to bednik... https://www.danas.rs/politika/raskovic-ivic-palma-podvodio-devojke-pocasnom-konzulu-srbije/ Quote „(Veraldi) je rekao ‘ne hvala, nisam zainteresovan, nisam izabrao nikoga’. Palma je na to sa zga]enim izrazom lica nešto rekao prevodiocu, koji je posle preneo Veraldiju da je Palma rekao ‘ovo je peder, neću s njim da imam posla'“, rekla je Rašković Ivić. Ona je navela da Markoviću to „nije bilo dovoljno“, već da je profesoru Veraldiju „poslao devojku u sobu“, koja ga je čekala naga kada je ušao u sobu, kao i da ju je on zamolio da iz sobe izađe. „Sutradan Palma nije hteo da sedi pored našeg počasnog konzula i rekao je da on ne može da sedi pored homoseksualaca“, rekla je Rašković Ivić. Septicka jama. Edited April 25, 2021 by Moonwalker
pt 2.0 Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 49 minutes ago, harper said: Ovaj klinac koji se nalupetao opstih mesta za medalju je rekao jednu tacnu stvar koja sve objasnjava i svi je znamo - u ovoj zemlji se udruzio najgori sljam i zauzeo drzavu. To je pocetak i kraj svake price. Rekao je još 1 bitnu stvar: da nema šanse da službe bezbednosti nisu imale informacije o tome šta se radi, ako se pesofilija i podvođenje odnosi na nekog političara. 49 minutes ago, harper said: Koliko je to realno procenite sami ali Srbi po tom pitanju umeju da iznenade. Ja sam po prvi put pesimista.
ronin Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 1 minute ago, pt 2.0 said: Rekao je još 1 bitnu stvar: da nema šanse da službe bezbednosti nisu imale informacije o tome šta se radi, ako se pesofilija i podvođenje odnosi na nekog političara. Ja sam po prvi put pesimista. Isti slučaj...Realne su šanse da vlada doživotno i da proglasi Danila za naslednika...Niko se u Srbiji pomerio ne bi...Gejm over jebiga...
Popular Post harper lee Posted April 25, 2021 Popular Post Posted April 25, 2021 13 minutes ago, pt 2.0 said: Rekao je još 1 bitnu stvar: da nema šanse da službe bezbednosti nisu imale informacije o tome šta se radi, ako se pesofilija i podvođenje odnosi na nekog političara. To je sigurno tacno ali ne mislim da je bitno. Ta gamad iz sluzbi bezbednosti su deo problema a ne resenja, tako da je to kakve oni informacije imaju irelevantno. Oni imaju naviku da se drze vlasti dok one imaju moc i tek kad moc krene da naginje na neku drugu stranu promene stranu da bi se odrzale u sedlu i nastavile svoj posao. A kad/ako ova vlast krene da pada te informacije nam nece ni biti potrebne jer ovi jedva da kriju kriminal kojim se bave, samo ce nam te korumpirane sluzbe bezbednosti nastaviti da budu teg oko vrata. Danima nisam komentarisao nista od ovog slucaja nego se zajebah veceras da odgledam Utisak. Umoran sam od svega ovoga. Nikada nisam video vlast, a vidjao sam mnoge, u kojoj covek bas ni za koga ne moze da kaze da je makar ljudsko bice, kamoli ljudsko bice s nekim kvalitetom. Ovo je dno kakvo nisam mogao ni da zamislim, a preziveo sam Milosevicevu vlast. Bukvalno vladavina sljama, jednog normalnog coveka tamo nema. 12
Recommended Posts