Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Joj u drugom predlogu, kad ona zena iz skupstine brani Palmu pa kaze poznajem ga od svoje 14. godine, samo me neka jeza prosla

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

6 minutes ago, de Sisti said:

Joj u drugom predlogu, kad ona zena iz skupstine brani Palmu pa kaze poznajem ga od svoje 14. godine, samo me neka jeza prosla

Isto...

3 minutes ago, radisa said:

Isto...

Mene nije jeza..nego nesto nedefinisano..mesavina prezira i sazaljenja

54 minutes ago, pt 2.0 said:

Ja izdala Utisak.

Na Hit tvitu Palma i Mića Megatrend :lolol:, ovo je nadrealno...

Posle ću UN da gledam.

Sad pošao da vratim Utisak, kad tamo jača ekipa.

Moraću malo jedno, malo drugo.

Jeziva mi je, recimo, muzika koja ide tokom ukljucenja gledalaca..pogotovu dok je Juric u studiu..

Kako mi se gadi ova drzava

Svaka vam čast ako možete da gledate Šit Tvit. Lepo se vratite na UN, nece vas boleti glava posle.

Je se još dvoumim da li da gledam, sudar titana je u pitanju.

Prosto ne znaš ko je gluplji, Mića ili Palma.

Jeziva mi je, recimo, muzika koja ide tokom ukljucenja gledalaca..pogotovu dok je Juric u studiu..

A muzicka podloga, brrr

Jel ima šanse da se odjebe sa govnima iz kopije Oljine emisije, pogotovu što imate topik za to?!

Pa tema je ista, u Utisku pričaju o govnu koje je tamo gost.

Drugi je svedok koji je iznosio ozbiljne optužbe prethodnih dana.

Edited by mraki

E sad sam se još jednom naježio... Gledam ispod auta, ako me nađu u reci nisam se ubio...

Jebem ti...

Jurićeve reči... Jbt. 

Uzas!
Gde mi zivimo, sta smo dozvolili, ljudi, ljudi...

28 minutes ago, SNARC said:

Auuu ja sam tek sad stigao do ovog dela, bizarno jbt

Meni ovaj Jurićev ton i izraz lica dok je ovo saopštavao bude po prvi put  strah od fizičkog boravka u ovoj zemlji, bukvalno imam osećaj da smo fizički ugroženi, samo je pitanje da li ćemo biti izvučeni na lutriji ili tako nešto. Jebote.