Jumanji Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Sta sve Dumanovic ispricao, cak i kada mnoge stvari zna covek, naslucuje, ovako ogoljeno kad mu neko predoci, mnogo mucno i gadno. Opasna mafija vlada.A ujutru od sabajle sigurno teska artiljerija se ocekuje i nastupa na nacionalnim frekvencijama, njega prvo da izblate, a zatim ostalo poreknu [emoji849]
giuseppe Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 nije ona, babo joj je a njoj brk zaigra msm nije mi namera bila da izigravam [mention=3730]giuseppe[/mention]ovog advokataSve si dobro kazo.@Frank Ma znao sam da je raspad i ranije, al ovo me baš iznerviralo. Msm ozbiljna se prašina digla oko toga, nije ni da nije bilo vremena, dapače. Baš onako jedan 'tako ti i treba' momenat.
Frank Pembleton Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Baš onako jedan 'tako ti i treba' momenat. Ma ko zna da li je i to...A ni niko od gostiju to nije spomenuo, baš ništa? .... Shiit has hit the fan!
giuseppe Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Pa, ja mislim da niko ništa. A još Borko i poništenje presude (štangla u glavu) jesu predlog, pa je ovo valjda zicer da bude odmah sledeći... Al ništa.Borko levičar onoliki. Olja detektor ne mož da omane.
msv Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 (edited) Ni kao utisak van liste. Od Mlađinog oslobodioca nisam ni očekivao, ali neko od ovo dvoje je mogao da spomene. Edit: "Mlađinog" kao Mlađe Đorđevića Edited April 19, 2021 by msv
April Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 On 11.4.2021. at 22:58, pt 2.0 said: Ako. Ja taj potkast redovno slušam. Gosti su odlični, nema vremenskog limita, milinica. Rambo je bio odličan, ali i neke ranije emisije su mi odlične (Dragan Ilić, Dušan Kaličanin, Marija Kilibarda, ona riba što je DJ, itd) +1 Ima epizodu sa Memedovićem. pokidao sam se kad je pričao o prenosima jedriličarstva 1
pt 2.0 Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 7 hours ago, April said: +1 Ima epizodu sa Memedovićem. pokidao sam se kad je pričao o prenosima jedriličarstva Znam, i ta je odlična, nego me bilo blam da uzmem da nabrajam sve epizode koje su mi bile super ko neki manijak 2
radisa Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: kako je aprijatna prema juriću Jbg, što Jurić ne kaže jeste ili nije, nije ni meni baš do kraja jasno...
msv Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 1 minute ago, radisa said: Jbg, što Jurić ne kaže jeste ili nije, nije ni meni baš do kraja jasno... Jurić je u startu pogrešio što je izneo polovičnu informaciju koja ne znači ništa. A Olja juri ekskluzivu kao da bi samo kod nje otkrio...
Jumanji Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Neverovatno da Olja ovoliko insistira da Juric kaze: ne, nije Palma, a da ne moze da shvati da recimo tamo negde zrtva ili njeni roditelji drhte od straha, nemoci i ko zna cega sve. 3
radisa Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Ova priča koju priča SRI je taman u rangu koja može da se očekuje od Palme... Jbt, koji je to bednik... 4
Frank Pembleton Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Jurić je u startu pogrešio što je izneo polovičnu informaciju koja ne znači ništa. A Olja juri ekskluzivu kao da bi samo kod nje otkrio...Pa to je to "udario junak na junaka"... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts