radisa Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 minute ago, pt 2.0 said: C. Zna punu ko brod poštenu tužilačku porodicu Dolovac... Zagorku ne zna, ali zna da ona ima love ko pleve tako da ne bi morala nigde da radi... Mislim da baba ne shvata šta (nam) je ovim rekla. Uvek se setim moje rodjake koja je bila odličan student, po profesiji je sudija i živi vrlo skromno... Pa sudijska plata u BG omogućava jedan skroman život... A o tome što je rekla da su puni kao brod, sve je rekla... Jbt, kako stariji ljudi ne kontaju u kom svetu žive,.. Juče mi tast hvali gospodina Snajpera™, kao pošrtnog mladića koji je, eto, sam stvorio FK Kabel, i uvešće ga u 1. fudbalsku ligu Srbije... Gledam matorog šta priča, i ne verujem... Kako matorci lako kupe ciglu, ali jebo te, kako je uvek kupe od pogrešnih ljudi... Kako i zašto? 5
garmonbozia Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Uf nije trebalo da kažu ovo za prezumpciju nevinosti, ode forum u tri lepe 😂 1
duda Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 ovo što je na kraju rekla Marinika, čula sam pre nekoliko godina Marinika večeras sjajna 2
msv Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 hour ago, pt 2.0 said: Ako. Ja taj potkast redovno slušam. Gosti su odlični, nema vremenskog limita, milinica. Rambo je bio odličan, ali i neke ranije emisije su mi odlične (Dragan Ilić, Dušan Kaličanin, Marija Kilibarda, ona riba što je DJ, itd) edit. Al sam navalila na “odičan” ko baba na Zagorkino poštenje. Dobra je i ova najnovija sa Kafkom. 1 hour ago, John Coltrane said: Slušao sam i ja dva tri puta, Ilića takodje, ali do sad baš i nije trčala da promoviše emisije/slične sadržaje a mogla je, bar po kvalitetu. I od svega baš treba da nas zasmeje “dizajn delfina, orla i čoveka”. Malo mi sve vuče na “aj mi učiniš”... Mogla bi da svrati i ona kod Goluba na 3 sata
Nikodije Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 vec vidim da ce psiho morati da gostuje™ kod marica u ponedeljak.
Misko Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 1 hour ago, Nikodije said: vec vidim da ce psiho morati da gostuje™ kod marica u ponedeljak. pa da, njemu je to terapija..
giuseppe Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ja negde kontam da je gospodža Olya Slavskaja Bečkovič načisto prestala da se trudi oko emisije. Ovo je već Zona sumraka 2
copkillah Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 A kad smo neki to isto govorili, ne tako davno, napadani smo
duda Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Zašto je zona sumraka ? Ovo večeras baš dobra emisija. ed. Zanemarimo malo Olju. Da li vi slušate šta ovi ljudi pričaju ? Naročito ovaj polismen ? Edited April 18, 2021 by dùda 2
kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 prežvakavaju tekstove iz nina/vremena/nedeljnika ozbiljan problem ima sa emisijama, možda je vreme da počne sa tet a tet intervjuima. ovo sa tri gosta je neizvodljivo na duže staze 1
John Coltrane Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 10 minutes ago, dùda said: Zašto je zona sumraka ? Ovo večeras baš dobra emisija. ed. Zanemarimo malo Olju. Da li vi slušate šta ovi ljudi pričaju ? Naročito ovaj polismen ? Ne znam šta je doneo novo, tj što već ne znamo?
duda Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 2 minutes ago, John Coltrane said: Ne znam šta je doneo novo, tj što već ne znamo? Pa ne znaju svi. Ili barem, ne znaju svi a koji gledaju utisak.
msv Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: prežvakavaju tekstove iz nina/vremena/nedeljnika Koliko ljudi realno uzme da čita te tekstove? Televizija ima širi domet...
Recommended Posts