Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

dodje mi da se ukljucim po prvi put ikada i da naduvam manekena qrcinom u lajvu

• Replies 21.3k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

tadic i kovacevic, dvostruki atak na digestivni trakt

sve što je do sada rekao Kovačević, potpisujem.

Bota je veliki štetočina.

Meni je baš wtf momenat da je tu puklo zbog Grbovića, Sergeja i Živkovića.

Đilas i Tadić sa jedne i Jeremić sa druge strane su dovoljno ozbiljne političke glave da znaju da su u "borbi" protiv Vučića to mizerne stvari.

1 minute ago, Milošica said:

Tadić

Jeremić

dovoljno ozbiljne političke glave

e jebi ga

Edited by garmonbozia

jbg drugih nema za sada ni na puškomet

ozbiljne, iskusne itede

4 minutes ago, morgana said:

tadic i kovacevic, dvostruki atak na digestivni trakt

Ja fizički  ne mogu  da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane  i napuštene.  Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji,  viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i  mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". 

Kovačević me onako bejzik neprskano™ nervira.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

jbg drugih nema za sada ni na puškomet

ozbiljne, iskusne itede

Ma znam, sprdam se malo :)

Smara Tadić. Čupić ga poklopio za Velju Ilića :D

Tadić se  pravi glup ili je glup... Jebem ga, ne mogu da budem 100% siguran, ali rekao bih da je ovo drugo... :fantom:

Parafraziram

Siniša: "Ja nisam bio za Nikolića nikad"

Tadić: "Pročitao sam pre emisije, i baš ste bili za njega"

Siniša: "Pa dobro, jesam"

:covid19:

Edited by garmonbozia

3 minutes ago, garmonbozia said:

e jebi ga

Svaki iole uticajan lokalni funkcioner u opštini od bar 30 hiljada stanovnika zna kako politika funkcioniše, a kamo li oni.

Just now, Taihoskopija said:

Ja fizički  ne mogu  da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane  i napuštene.  Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji,  viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i  mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". 

Kovačević me onako bejzik neprskano™ nervira.

sjajan opis, jos kad se boris pozove na svoje bogato politicko iskustvo ili izlozi da je nekoga uveo u politicku praksu. onako, valja za kantri klab razgovor o viskiju, konjima i duvanu.

jel moze neko tadicevu glavu da namontira?

The Office Boomer GIF by MOODMAN

22 minutes ago, Tsai said:

dodje mi da se ukljucim po prvi put ikada i da naduvam manekena qrcinom u lajvu

Iz principa odbijam uopšte da gledam bilo kakvu emisiju u kojoj učestvuje Tadić. Zašto mu uopšte daju prostora? Zašto dođavola hrane tog trola pozivajući ga u emisije? On je čovek prošlosti. Dokle više sa tim Tadićem? Jel to neka naredba odozgo da on mora da učestvuje u emisijama? Dajte batalite više tog demokratskog Partibrejkera!

8 minutes ago, Taihoskopija said:

ma, neka piše memoare. to je inače običaj kod ex-političara