bradilko Posted April 7 Posted April 7 (edited) On 3. 4. 2024. at 13:39, kralj said: Isto sam mislio da je Bulajić davno pokojni, onda je u vreme litijašenja isplivala podrška Milu. malo pukanic o veljku bulajicu i cime se sve bavio van filma. “Nekoliko dana prije objavljivanja prvoga članka o duhanskoj mafiji u Nacionalu, zvao me moj prijatelj Veljko Bulajić, poznati režiser, tvorac ‘Bitke na Neretvi’. Bio je petak poslijepodne kad mi je zazvonio mobitel. Molio me da ne pišem o švercu i da nipošto ne spominjemo Mila Đukanovića. Kao razlog za molbu naveo je odluku o neovisnosti Crne Gore i odvajanju od Jugoslavije, odnosno Srbije. Rekao mi je tada da će se ako objavim taj članak, na dulje vrijeme odgoditi osamostaljivanje Crne Gore. Molio me da se hitno toga vikenda, gdje god želim u Europi, nađem s Đukanovićem i popričam u četiri oka o cijeloj stvari. Ponudio mi je da me Đukanović pokupi svojim avionom u Zagrebu i da odaberem grad u kojem želim da se organizira sastanak. Odbio sam tu ponudu”, napisao je 23. svibnja 2006. Ivo Pukanić u svojoj kolumni u Nacionalu https://www.nacional.hr/deplasirani-demantiji-sto-je-huligansko-u-dukanovicevoj-reakciji-na-nova-otkrica-o-naruciteljima-atentata-na-ivu-pukanica/ ratko knezevic takodje o radovima veljka bulajica " Što se Haga tiče, najbolje bi bilo da sam Đukanović priča o tome koliko je novca potrošeno da bi se njegova odgovornost za napade policijskih snaga Crne Gore kojima je on bio izravni pretpostavljeni kao predsjednik vlade, na Dubrovnik “zaboravila”. Veljko Bulajić je mjesecima, godinama obilazio nadležne hrvatske institucije ne bi li odustale od progona Đukanovića. On je to “nagradio” sponzoriranjem filma “Libertas” o Marinu Držiću. Kakvog paradoksa, kakve sramote i za Dubrovnik, i za uspomenu na Držića." Edited April 7 by bradilko 2 2
April Posted April 14 Posted April 14 Pa jebote, napiši bar da je otišla Elinor Navodiš na pogrešan trag jer si lenj 1 1
Tinman Posted May 1 Posted May 1 Paul Auster, American author of The New York Trilogy, dies aged 77 2
goofs Posted May 5 Posted May 5 Arise, arise riders of Theoden :( Actor Bernard Hill, best known for roles in Titanic and Lord of the Rings, has died aged 79. 4
Filozof manijak Posted May 5 Posted May 5 (edited) Uf, baš sam skoro čitao tekst o njemu. Vrhunski je odigrao Teodena u LoTR, da mi je postao najupečatljiviji lik u trilogiji It has ended. RIP Edited May 5 by Filozof manijak 2 1
burekdzija Posted May 5 Posted May 5 Dobar je bio kao Teoden, bitan deo tkanja cele lotr tapiserije. Pocivaj u miru. 2
Mil@n Posted May 5 Posted May 5 11 minutes ago, Valkyrie said: Legenda, mnogo mi je žao. Jedna od jačih scena u trilogiji. RIP.
Valk Posted May 5 Posted May 5 27 minutes ago, Mil@n said: Jedna od jačih scena u trilogiji. RIP. Sve scene sa jahačima Rohana su mi za goosebumps, a ova posebno.
Jeremija Posted May 6 Posted May 6 (edited) 13 hours ago, Kreuz said: Poslednji pozdrav Yosseru Hughesu Konačno neko da se i toga setio, fenomenalna uloga u fenomenalnoj seriji, verovatno najbolja u karijeri. Edited May 6 by Jeremija
Recommended Posts