April Posted March 29 Posted March 29 On 26.3.2024. at 14:08, đorđe geprat said: gledao/imao sam tri hrvatska filma mislim da su vrlo dobri i da zaslužuju veće ocene od onih na IMDB - fine mrtve djevojke - s one strane - šuma summarum S one strane je apsolutni masterpis. Ko nije gledao Ristovskog u pozorištu i u ovoj minijaturi sa Ksenijom Marinković, teško da može da proceni njegov talenat. A u vezi Kusturice i Sidrana, stalno se preskače da su oni bili pravi umetnici samo dok su radili sa umetnicima - Kreka Kljaković, Vilko Filač, Andrija Zafranović... Mogao je Kusturica da glumi Etore Skolu ali uz tu san snova ekipu.
Moonwalker Posted March 29 Posted March 29 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Kakva je to uloga bila (Oficir i dzentlmen) 4
adam Posted April 3 Posted April 3 Jebote, ja sam mislio da je on umro pre 15-20 godina. Nadam se da je imao spokojnu starost. Nemam pojma kojem se carstvu priklonio u mutno doba a bilo bi mi drago da je ostao nesvrstan, nesto poput Olivera Mlakara. Htedoh da kazem odlaze yu legende pa ukapirah da su uglavnom otisli(le) i ovo su poslednji trzaji. I sve teze mi pada, kao da ih sve zajedno ispracam pri svakoj smrti. 3
Kampokei Posted April 3 Posted April 3 1 hour ago, adam said: Nemam pojma kojem se carstvu priklonio u mutno doba a bilo bi mi drago da je ostao nesvrstan, nesto poput Olivera Mlakara. Nije mozda prilika, ali... Oliver Mlakar je pristojan covek i nikad nije sirio mrznju, ali je i uvereni i dan-danas prilicno ponosni tudjmanovac. On je sa Franjom isao 1990. i svuda po HR, a i ponegde po BiH vodio njihove konvencije.
Misko Posted April 3 Posted April 3 22 minutes ago, Kampokei said: Nije mozda prilika, ali... Oliver Mlakar je pristojan covek i nikad nije sirio mrznju, ali je i uvereni i dan-danas prilicno ponosni tudjmanovac. On je sa Franjom isao 1990. i svuda po HR, a i ponegde po BiH vodio njihove konvencije. bas ide jedno uz drugo..
adam Posted April 3 Posted April 3 @Kampokei nisam znao. Mislio sam da se nije izjasnjavao. Jebiga. Bas mi krivo. 1
booyaka Posted April 3 Posted April 3 10 minutes ago, Filozof manijak said: A što ne bi išlo? Naravno da ne ide. Kao kad bi rekao da pripadnik radikala ne širi mržnju. 2
Filozof manijak Posted April 3 Posted April 3 Jbg, čoveka ne determinišu njegovi politički stavovi, To je infantilan rezon. 1
April Posted April 3 Posted April 3 Nije spadao u bolji deo čuvene zagrebačke generacije - svakako ne bi mogao u istu rečenicu sa Dušanom Vukotićem, Fadilom Hadžićem i Tanhoferom. 1
kralj Posted April 3 Posted April 3 Isto sam mislio da je Bulajić davno pokojni, onda je u vreme litijašenja isplivala podrška Milu.
Recommended Posts