Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted
On 26.3.2024. at 14:08, đorđe geprat said:

gledao/imao sam tri hrvatska filma mislim da su vrlo dobri i da zaslužuju veće ocene od onih na IMDB

- fine mrtve djevojke

- s one strane

- šuma summarum

S one strane je apsolutni masterpis.

Ko nije gledao Ristovskog u pozorištu i u ovoj minijaturi sa Ksenijom Marinković, teško da može da proceni njegov talenat. 

A u vezi Kusturice i Sidrana, stalno se preskače da su oni bili pravi umetnici samo dok su radili sa umetnicima - Kreka Kljaković, Vilko Filač, Andrija Zafranović...

Mogao je Kusturica da glumi Etore Skolu ali uz tu san snova ekipu.

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Kakva je to uloga bila (Oficir i dzentlmen)

:hail:

• +1 4
Posted

Jebote, ja sam mislio da je on umro pre 15-20 godina. Nadam se da je imao spokojnu starost. 

Nemam pojma kojem se carstvu priklonio u mutno doba a bilo bi mi drago da je ostao nesvrstan, nesto poput Olivera Mlakara.

Htedoh da kazem odlaze yu legende pa ukapirah da su uglavnom otisli(le) i ovo su poslednji trzaji. I sve teze mi pada, kao da ih sve zajedno ispracam pri svakoj smrti. 

• +1 3
Posted
1 hour ago, adam said:

Nemam pojma kojem se carstvu priklonio u mutno doba a bilo bi mi drago da je ostao nesvrstan, nesto poput Olivera Mlakara.

Nije mozda prilika, ali... Oliver Mlakar je pristojan covek i nikad nije sirio mrznju, ali je i uvereni i dan-danas prilicno ponosni tudjmanovac. On je sa Franjom isao 1990. i svuda po HR, a i ponegde po BiH vodio njihove konvencije.

Posted
22 minutes ago, Kampokei said:

Nije mozda prilika, ali... Oliver Mlakar je pristojan covek i nikad nije sirio mrznju, ali je i uvereni i dan-danas prilicno ponosni tudjmanovac. On je sa Franjom isao 1990. i svuda po HR, a i ponegde po BiH vodio njihove konvencije.

bas ide jedno uz drugo..

Posted

A što ne bi išlo?

• -1 1
Posted

@Kampokei nisam znao. Mislio sam da se nije izjasnjavao. Jebiga. Bas mi krivo. 

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Filozof manijak said:

A što ne bi išlo?

Naravno da ne ide. Kao kad bi rekao da pripadnik radikala ne širi mržnju.

• +1 2
Posted

Jbg, čoveka ne determinišu njegovi politički stavovi, To je infantilan rezon.

• -1 1
Posted

Ne, infantilno je da ga ne determinišu politički stavovi.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Dobrotm

Posted

Nije spadao u bolji deo čuvene zagrebačke generacije - svakako ne bi mogao u istu rečenicu sa Dušanom Vukotićem, Fadilom Hadžićem i Tanhoferom.

• +1 1
Posted

Isto sam mislio da je Bulajić davno pokojni, onda je u vreme litijašenja isplivala podrška Milu.