Eleniko Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 On 15.11.2023. at 15:56, Jimmy Kowalski said: da li neko zna ko je ovaj bradati retard sa dugačkom masnom kosom i cvikerima među ovima koji prekidaju predstavu viđao sam ga puno u kinoteci 80-tih da li je to siniša zdravković ako među prisutnim nema ko zna, to bi mogao da zna @beatakeshi
Fakundo Sava Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Meni onaj lik 2:11 liči na Andriju Miloševića .Ne znam ko mu je ćale ali bi ovaj mogao da prođe 1
beatakeshi Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 24 minutes ago, Eleniko said: da li neko zna ko je ovaj bradati retard sa dugačkom masnom kosom i cvikerima među ovima koji prekidaju predstavu viđao sam ga puno u kinoteci 80-tih da li je to siniša zdravković ako među prisutnim nema ko zna, to bi mogao da zna @beatakeshi Vrlo liči, i to je ta boja glasa. Dosta para bih stavio da jeste SZ. 1
colonelo Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 2 hours ago, Fakundo Sava said: Meni onaj lik 2:11 liči na Andriju Miloševića .Ne znam ko mu je ćale ali bi ovaj mogao da prođe To je Mugdim Avdagić, prvak zeničkog pozorišta. Poslednjih godina se pojavljivao u dosta sarajevskih, ali i banjalučkoh serija (Meso, Kosti, Hotel Balkan), kao i u filmu Top je bio vreo (kao i njegova supruga Faketa Selimbegović Avdagić)... A na ovom snimku zaista liči na Andriju 1
aram Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 5 hours ago, colonelo said: Selimbegović Salihbegović 1
colonelo Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 Da, Salihbegović... Inače, RIP Žarko i Meto
bradilko Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 imao sam logresno misljenje o njemu losebno u vremenu kad je izdat njegova prva knjiga. mozda i zbog reakcija neke malogradjanstine jer su tu knjigu nosili kao neki ajfon ili slican statusni simbol. tad sam imao dodira sa takvim nekim ljudima. imao sam i neki licni kontakt sa njegovim bratom i zenom i nebitno.. posle mnogo godina sam upoznao neke ljude koji su bili vezani za sloba milatovica @le petit nicolas ce znati ko je on i sta je on bio zarku lausevicu. bukvalno iz prve ruke sam saznao mnogo toga o tim kobnim dogadjajima koji su odredili njegov zivot. ta noc kad je prekinuta predstava od strane fasistickog basibozluka, pretnji i maltretiranja koja su mu upucivana. koliko se plasio tih zverova koliko nije mogao da uzmakne.. tad su kola krenula nizbrdo. no tako je kad zivis u jednom zverskom vremenu. napravis jednu gresku u zivotu i to te unisti.. a kazu pravi ljudi danije hodalo mnogo boljih ljudi od njega
le petit nicolas Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 (edited) marko kraljevic superstar u dodestu. lausevic igra sarca. mima, naravno, buzdovan(a): poz Edited November 17, 2023 by le petit nicolas 7
pantelia Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 https://www.telegraf.rs/jetset/holivud/3786310-umro-dzos-ekland Ode diplomatic imunity 1
kipo Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Umro je Sejn Mekgopvan, jos juce bese. Meni toliko je znacilo mnogo njegovih uradaka i usput snimljenih trenutaka da cu pomenuti tek par, meni najvaznijih. Christy Moore bogotac ga je pokusavao uzeti "pod svoje", izvesti na pravo put, djelimicno je uspio. Sejn je zapravo ovaj lik, u najlosijim trenucima za pricu, pa jbg, ali najdivnije iskren A ovo je zapravo jedna strana Sejna I ovo A Nik kejv isto kaze Nek mu je laka zemlja i hvala za ovu obradu 1 1 1
jms_uk Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ryan O'Neal: Oscar-nominated actor dead at 82 https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-67667166 4
Recommended Posts