January 14, 20223 yr RIP Jean-Jacques Beineix Sva 4 njegova filma iz 80-tih su remek dela! Najdraži mi je "Diva". (Imam negde na vhs-u snimak razgovora Beineixa i Đukelića u studiju RTB-a, koji je išao posle emitovanja Dive.) Uz muziku Erika Satiea...
January 14, 20223 yr Nedavno sam evocirao uspomene na to vreme i njegove filmove i ostavio jedan intervju:
January 14, 20223 yr Legendaran plakat Beneks se uglavnom pamti po "Divi" i "Beti Blu" ali su odlični bili i "Mesec u slivniku" i "Rozalin i lavovi".
January 15, 20223 yr Mene su svi nešto belo gledali kad sam i pričao za "Mesec u slivniku"... ... Shiit has hit the fan
January 15, 20223 yr Verovatno ću obnoviti Rozalin i lavove. Prošlo je dosta vremena kako sam ga gledao i izbledeo mi je u sećanju.
January 20, 20223 yr Hatari! I još zanimljiviji mi je bio kada sam saznao da je film sniman na njegovom imanju u Africi.
January 20, 20223 yr On 19.1.2022. at 15:54, borris_ said: Gaspard Ulliel Na skijanju Užas, navodno na plavoj stazi se sudario sa likom. Tom tipu ništa a on mrtav. Bukvalno mi je neshvatljivo...