jms_uk Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 US actor James Michael Tyler, who most famously starred as Gunther in the TV sitcom Friends, has died aged 59. Tyler passed away peacefully at his home in Los Angeles on Sunday morning, a statement from his manager said. "If you met him once you made a friend for life," it said. "[He] is survived by his wife, Jennifer Carno, the love of his life." Tyler was diagnosed with advanced prostate cancer in 2018 which later spread to his bones.
I*m with the pilots Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 (edited) Rado gledano lice, mislim da sam ga poslednje gledala u Galaktici. RIP Edited November 9, 2021 by I*m with the pilots
MocaVukotic Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dobar glumac, sa par odlicnih uloga, recimo u married to the mob
Jeremija Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 (edited) Meni će uvek ostati u pamćenju kao Doktor Yueh iz Dine, inače je (izmedju ostalog) bio poznat i po seriji Quantum Leap, koja se kod nas, kao i neke druge popularne (na primer, Airwolf) nikad nije prikazivala. RIP Edited November 9, 2021 by Jeremija 1
Frank Pembleton Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Meni će uvek ostati u pamćenju kao Doktor Yueh iz Dine, inače je (izmedju ostalog) bio poznat i po seriji Quantum Leap, koja se kod nas, kao i neke druge popularne (na primer, Airwolf) nikad nije prikazivala. RIPMislim da se Quantum Leap prikazivala na Pinku, ili se varam onda na ovim kablovskim kanalima, mada nisam siguran da su postajali tada.Sećam se da je Belisario producent QL hteo Pakuli da dodeli ulogu Gibbs-a u NCIS. ... Shiit has hit the fan
Jimmy Kowalski Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 35 minutes ago, Jeremija said: Meni će uvek ostati u pamćenju kao Doktor Yueh iz Dine, inače je (izmedju ostalog) bio poznat i po seriji Quantum Leap, koja se kod nas, kao i neke druge popularne (na primer, Airwolf) nikad nije prikazivala. RIP Kvantni skok se emitovao na TV tokom 90-ih.. 1
Jeremija Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 (edited) 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislim da se Quantum Leap prikazivala na Pinku, ili se varam onda na ovim kablovskim kanalima, mada nisam siguran da su postajali tada. Sećam se da je Belisario producent QL hteo Pakuli da dodeli ulogu Gibbs-a u NCIS. ... Shiit has hit the fan E, sasvim moguće da je bilo, jedan dobar deo devedesetih nisam proveo u Srbiji tako da ne mogu 100% da tvrdim. Kad sam ja bio (i kad se originalno prikazivalo u Americi) nije bilo... Edited November 9, 2021 by Jeremija
Radoye Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Kvantni skok se emitovao na TV tokom 90-ih.. Jeste.
jms_uk Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 11 hours ago, Frank Pembleton said: Sećam se da je Belisario producent QL hteo Pakuli da dodeli ulogu Gibbs-a u NCIS. Dobio je posle New Orleans
Frank Pembleton Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dobio je posle New OrleansZnam. Zato ga je i dobio. ... Shiit has hit the fan
Kampokei Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Veronica Forque, jedna od "Almodovarovih zena". Glavna uloga u Kiki, i sjajna sporedna u meni jako dragom Que he hecho yo para merecer esto? Ova plava na insertu. Tuzno je kad prominentna figura prelepog i mastovitog Almodovarovog sveta ode tako sto sebi oduzme zivot. 5
Recommended Posts