Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Jebo te. :( Sinoc sam pitao sta bi s tim covekom i jutros saznam da se nije izborio protiv raka.RIP

Posted

Jebem ti rak... Pa zadnje sto sam procitao je da je Patriku puno bolje. RIP

Posted

Ja ga poslednji put gledala u 11:14, mala uloga, a film uopste nije los.RIP :(

Posted (edited)

Nesto nezaboravno

Edited by SNARC
Posted

U zanimljivije uloge spada i ona u Donnie Darko.RIP

Posted (edited)

Retko talentovan glumac i čovek tananih emocija. Imao je tešku povredu na snimanju 1998, probleme sa alkoholom nakon iznenadne smrti svog oca i samoubistva sestre narkomanke, i sve to ga je sigurno sprečilo da napravi još blistaviju karijeru. Kad mu je otkriven rak, nije prestao sa radom i na snimanju serije nije hteo da uzima sredstva protiv bolova da mu ne bi umanjili kvalitet glume. Očigledno, bio je veliki borac, ne samo na filmskom platnu. R.I.P.

Edited by Quizmaster
Posted

Point Break je pure Swayze. i sad je onaj odlazak na Veliki talas bas simbolican.pbfight.jpg

Posted
Point Break je pure Swayze. i sad je onaj odlazak na Veliki talas bas simbolican.pbfight.jpg
apsolutno remek delo. jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zivotu.
Posted
apsolutno remek delo. jedan od najboljih filmova koje sam gledao u zivotu.
i meni isto. RIP :(
Posted (edited)

Jos 1 :Hail: za Point Break... Jedan od meni omiljenih glumaca iz detinjstva, zbog serije Sever - Jug pre svega, a i zbog The Ghost i Demi Moore... R.I.P. Majstore...

Edited by Sundance Kid
Posted (edited)

Šteta...R.I.P.

Edited by ion
Posted

malopre ufatila cell phonom u jenoj prodamnici......Image020.jpgpojma nisam imala da se lecijo [medecinskom] marihuanom