Frank Pembleton Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Iako ja nemam NIKAKVIH podataka o njemu neki ljudi koji su makar i na kratko bili u njegovoj blizini kazu da su osetili potpuno zracenje...
colonelo Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 (edited) Žan Marolt 1964 - 2009SARAJEVO - U 45. godini u Sarajevu je preminuo istaknuti bh. glumac Žan Marolt.Akedemiju scenskih umjetnosti završio je u rodnom gradu, bio je član Kamernog teatra 55, ali je radio i na scenama Narodnog pozorišta i Sarajevskog ratnog teatra.Ovaj glumac je ostvario niz pozorišnih uloga kao i uloge u filmovima Mliječni put, Dobro uštimani mrtvaci, glumio je i u serijama Federalne televizije: Viza za budućnost i Lud zbunjen normalan.Marolt je 1997. godine dobio nagradu za najboljeg mladog glumca Evrope za film Elvis.Malo je poznato i to da je u bacanju kladiva kao mlađi junior bio prvi u BiH, a treći u bivšoj Jugoslaviji.Glumio je u filmovima: Tunel, Puki, Rusko primirije, Otvori prozor, Elvis, Mliječni put, Familija... Edited July 12, 2009 by colonelo
vinska musica Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Videh u Politici citulju Milanu Paunovicu. Bese li nekad u GSS, pa u DS? Ne mogu vise da se setim kakva se frka oko njega i zbog cega dizala.
steins Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 RIP John Hughes.......tvoje komedije su obeležile jedno vreme..... :(
Eidyia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 (edited) Jedva sam našla vijest o tome, pa sam se ponadala da je u pitanju opet neki bizarni medijski ispad, kao što se već jednom ispostavilo. Na ogromnu žalost, nije.Baš mi žao. :( R.I.P. Edited September 15, 2009 by Eidyia
Hippie Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 (edited) ovde bio mesecima na naslovnim stranicama najcitanijih casopisa...... njegova borba protiv raka je medijski isprachena u detalje, bar ovde... tuga, tuga Edited September 15, 2009 by Hippie
Papovac Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 RIP Patrick Swayze :(u jebote rip. bas ga skoro gledao u tom filmu sa slike.
Indy Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 u jebote rip. bas ga skoro gledao u tom filmu sa slike.Žene (većinom) vole Ghost + Dirty Dancing, ali meni je Point Break najkulji.Adios amigo
Ivo Petović Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 I naravno kao Orry Main iz North and South. RIP.
Recommended Posts