Lancia Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 izgleda da su se primili na orkestarske aranzmane nakon one lazne bond teme. jel ovo nova stvar ?
Takeshi Posted May 7, 2016 Author Posted May 7, 2016 (edited) al se reversovalo ^_^ glas, gudaci... kakvi su ovo twin peaks momenti na kraju spota? kako god, deo od 5:00 je iznenadjenje, prijatno. jel ovo nova stvar ? ne, to je jedna ista pesma koju stalno snimaju, u razlicitim aranzmanima. :D Edited May 7, 2016 by Takeshi
bosque Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 zbog cega su se na kraju izbrisali sa soc mreza? jel to bilo vezano za neka preteca pisma koje je neko u njihovo ime poslao fanovima? nista mi nije jasno svaka cast bratorima sto se i dalje tripuju i eksperimentisu suprotnim strujama. neka su zivi i zdravi hiljadu godina!
bosque Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) http://www.amoonshapedpool.com/ kupio sam mp3 da simbolicno podrzim heroje a i da cujem sve sada odmahhhhh Edited May 8, 2016 by bosque
Sludge Factory Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Ne bi industrija propala da nije bilo nas neplatisa (u eri interneta) :P
Minimoog Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Preslusavam im ovaj novi album. I, uf, ... rekao bih da ih je malo lakse slusati u odnosu na prethodni.
Minimoog Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Ja volim klasicni Radiohead. Volim da slusam njihove pesme. Znaci, dobro.
Sludge Factory Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Slusam i ja i bacih pogled malo na recenzije iz ovih vecih™ medija, i rekao bih da, ovako ovlas gledano, svi odreda izbegavaju Identikit, kao da je sramota reci da je pesma super, jer to nije kul, zato sto je pesma mozda najblilza nekoj klasicnijoj formi, ima cak i gitarski solo na kraju (i to jebacki). E meni je pesma bas do jaja :D
djeneralche Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Meni isto dobar album. Od onih koji fino sazreva. Pusti Radiohead nego kazi koji ti je no1 album ikad uz koji su ti zasuzile oci.
Recommended Posts