fancy claps Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 pretplatnici će dobiti još osam - samo da završeistina!evo, u poslednjoj pesmi, koja se nimalo slucajno zove separator, thom narice 'if you think this is over, you're wrong'... rejdiohed izvlaci najludje iz sveta... to je vise od prevare i zajebancije. to je umetnost.
Idioteque Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) Meni sve kulje i kulje, trenutno sam na jedno 10. uvetu.Mislim na Lotusa, skidanje albuma odlažem za dolazak sa posla, buksnu... ^_^ Edited February 18, 2011 by Idioteque
ToniAdams Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ccc, narkofane.mozemo se sloziti da je odlican album.
MocaVukotic Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ne znam zašto sam tripovao da će 'these are my twisted words' biti na albumu, baš bi vol'o da je tu. meni na prvo slušanje onako, vidim da će trebati dosta vremena za ozbiljniju procenu <_< in rainbows mi bio giga-mega-infra-ultra od prve sekunde...
Lancia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 morning mr magpie i little by little zanimljive, ostalo ne drzi paznju. bolje od U2 svakako.
fancy claps Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 fanovi u neverici! misle da je ovo lazan album!
Lancia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 fanovi u neverici! misle da je ovo lazan album! pa da, rekose u subotu.
Mostly harmless Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 pretplatnici će dobiti još osam - samo da završePa da, po ovom modelu, taman za 4 godine stize ostatak :Pfanovi u neverici! misle da je ovo lazan album! Citam prve preview/review tekstove, i kao sto se manje/vise ocekivalo - podeljena kritika, podeljeni fanovi. Preterivanja u kudjenju, preterivanja u hvaljenju i sve to posle samo par sati od objavljivanja. Yep, that's Radiohead :) Najveci problem imaju ljudi koji su ocekivali vise i bolje a to je jako tesko postici kada se dotakne vrhunac. Moje misljenje posle visecasovnog kozumiranja: album je dobar, ali nece dostici "In rainbows" (a ni "Hail to the thief"). Mada, i ne mora...
Anonymous Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) Tja ... Ovo mi je više kao The Eraser. Najveci problem imaju ljudi koji su ocekivali vise i bolje a to je jako tesko postici kada se dotakne vrhunac. Moje misljenje posle visecasovnog kozumiranja: album je dobar, ali nece dostici "In rainbows" (a ni "Hail to the thief"). Mada, i ne mora...Upravo to. Album je odličan i ništa više od tog. Edited February 18, 2011 by Anonymous
Anonymous Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Meni je ovde Codex zakon, kao da je ispao sa Kid A, pa još bolji.
fancy claps Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) sacekajte ceo album pa onda sudite!ovako je neozbiljno, ko neki novinari.ja nisam ni hteo da slusam b-strane pre a-strana! bolesno mi! Edited February 18, 2011 by fancy claps
dillinger Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 zasad na prvu mi bzvz...sve vreme čekam da se nešto desi, da odapne (što je na prošlom itekako umeo)...a ono ništa.malo caribou, mao glič/minimala malo samoreciklaže... uvek je kasnio za elektro trendovima <_<
Recommended Posts