Popular Post Indy Posted February 17, 2022 Author Popular Post Posted February 17, 2022 Svakog dana napredujem u svakom pogledu... (rep po novoj modi, leto/jesen 2022... uspomena iz bolnice). 5 15
ivy Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 obicna je macka..mada ima prilicno mekano krzno,ne secam se da su druge macke imale bas ovako mekano krzno.. @Zlurad i mene moja macka vise voli a ja nju manje volim tj. vise izbegava ukucane koji je gnjave dok je ja ostavljam na miru da koegzistiramo .. 1
renne Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 49 minutes ago, ivy said: obicna je macka..mada ima prilicno mekano krzno,ne secam se da su druge macke imale bas ovako mekano krzno.. Znam da je obična, ali bez ozbira ima gene predaka, koji određuju baš tu mekoću dlake i koliko se linja
gone fishing Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 1 hour ago, ivy said: obicna je macka..mada ima prilicno mekano krzno,ne secam se da su druge macke imale bas ovako mekano krzno.. @Zlurad i mene moja macka vise voli a ja nju manje volim tj. vise izbegava ukucane koji je gnjave dok je ja ostavljam na miru da koegzistiramo .. nabavi češagiju za mačke i kada je budeš redovno češljala odljubiće se od tebe 1
Taihoskopija Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 2 hours ago, ivy said: jel su sad,kao vlasniku macke, usta puna dlaka moja svakodnevnica i buducnost? Ofc ako ima dugačko, meko, gusto i "vunasto" krzno. Moja ima takvo i češljamo je svaki dan, ali i dalje lete gute dlaka i svaki dan se usisava i/ili ovo genijalno uz DM-a: Baš velika preporuka za ovo za ljude sa svim vrstama krznenih cimera.
slepa živana Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 1 hour ago, gone fishing said: nabavi češagiju za mačke i kada je budeš redovno češljala odljubiće se od tebe misliš kao kontraefekat ili tvoje mačke ne vole? mačka moje babe pada u delirijum od miline dok je četka
Skyhighatrist Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 2 hours ago, Taihoskopija said: Baš velika preporuka za ovo za ljude sa svim vrstama krznenih cimera. Potpis.
Skyhighatrist Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 4 hours ago, Indy said: rep po novoj modi, leto/jesen 2022... uspomena iz bolnice Jao bre Šta su mu to radili, nikad nisam video da im šišaju repove ovako?
Indy Posted February 17, 2022 Author Posted February 17, 2022 1 minute ago, Skyhighatrist said: Jao bre Šta su mu to radili, nikad nisam video da im šišaju repove ovako? Zbog katetera (valjda)... 1
Popular Post Indy Posted February 25, 2022 Author Popular Post Posted February 25, 2022 Ako se neko pita kako je naš mačak, dobro se oporavio i već se vratio na radne obaveze (slike ispod, od komšinice vrata preko puta, gde redovno svrati ujutro i sedi na Zoom sastancima i uveseljava uposlene širom države). PS. Kamera mu dodaje kilažu - bio je više od 5.5 kg pre bolesti, u najgoroj fazi je zbog dehidracije spao na 4.4, a sad je oko 4.7 - taman fino. 7 18 1
Popular Post braca Posted February 25, 2022 Popular Post Posted February 25, 2022 32 minutes ago, Indy said: Ako se neko pita kako je naš mačak, dobro se oporavio i već se vratio na radne obaveze (slike ispod, od komšinice vrata preko puta, gde redovno svrati ujutro i sedi na Zoom sastancima i uveseljava uposlene širom države). PS. Kamera mu dodaje kilažu - bio je više od 5.5 kg pre bolesti, u najgoroj fazi je zbog dehidracije spao na 4.4, a sad je oko 4.7 - taman fino. Ovo je slika sa mog sastanka juče za godišnji interview sa direktorom, slikano telefonom sa strane, sva sreća pa smo dobri prijatelji... 3 10
slepa živana Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 (edited) ona profesorka iz skupštine slobodne srbije je jednom govorila za n1 preko skajpa i malo malo pa joj mačka prodefiluje preko stola ispred kamere ... biljana stojković Edited February 25, 2022 by slepa živana 1 1
Recommended Posts