Popular Post Indy Posted February 12, 2022 Author Popular Post Posted February 12, 2022 FEELIN BETTR I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ 9 22
Frank Pembleton Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 To džindžere! ... Shiit has hit the fan 1 1
gospa buba Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 zivnuo maco sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Popular Post Baldrick S. Posted February 12, 2022 Popular Post Posted February 12, 2022 Ja ne volim macke jer ceo zivot imam pse. Sa njima znam. Sad imamo macku jer zena i dete vole macke a mene ko ****. Problem je nastao sto macka ignorise obe zene, samo meni daje da ga milujem iako izbegavam i teram njih dve da hrane skota, i igraju se s njim samo da bi mene zaobisao i njih zavoleo. Ali uzalud. Konstantno me stalkuje po kuci, spava ispod moje strane kreveta i maltretira me tako sto udara krevet odozdo i budi me a najvise me smara sto me po ceo dan obilazi i gura se glavom u moje noge i mjauce. (kapiram kad me vidi ujutru da ustajem iz kreveta tad mjaukne najjace, pozeli mi dobro jutro ) Sta oce s ovim guranjem? Da jede? Da se igra? - Dam mu da jede, lizne i prestane. Milujem, smori se posle 30 sekundi. Help needed. 3 10
ragasto Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Gotovo, tebe je odabrala. Nemoj da se iznenadiš kad bude počela da ti se pentra po glavi i da ti spava na grudima, to treba tako. 1
I*m with the pilots Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 7 hours ago, Indy said: FEELIN BETTR I CAN HAS GUD HEALTH NAO PLZ Ole! @Mrgud Zlurad Tako je i moj Mita obožavao moju mamu kada bi nam došla i stalno bi se motao oko nje, a ona mačke u kući ne može da smisli. Uspešno je smekšala vremenom. ^_^ 1
Frank Pembleton Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Ja ne volim macke jer ceo zivot imam pse. Sa njima znam. Sad imamo macku jer zena i dete vole macke a mene ko ****. Problem je nastao sto macka ignorise obe zene, samo meni daje da ga milujem iako izbegavam i teram njih dve da hrane skota, i igraju se s njim samo da bi mene zaobisao i njih zavoleo. Ali uzalud. Konstantno me stalkuje po kuci, spava ispod moje strane kreveta i maltretira me tako sto udara krevet odozdo i budi me a najvise me smara sto me po ceo dan obilazi i gura se glavom u moje noge i mjauce. (kapiram kad me vidi ujutru da ustajem iz kreveta tad mjaukne najjace, pozeli mi dobro jutro [emoji38]ol:) Sta oce s ovim guranjem? Da jede? Da se igra? - Dam mu da jede, lizne i prestane. Milujem, smori se posle 30 sekundi. Help needed.Mačke osete ko se tako "mrguda", i tripujem da je njima izazov da tebe "preokrene"... ... Shiit has hit the fan 4
gospa buba Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Mačke osete ko se tako "mrguda", i tripujem da je njima izazov da tebe "preokrene"... ... Shiit has hit the fanzena i dete tripuju da su machkari, a nisu, nego on je, a ne zna da jeste sent from novi mnogo jak bubamoto.
Popular Post napadaj Posted February 13, 2022 Popular Post Posted February 13, 2022 Keep going, human 4 6
ivy Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 (edited) jel su sad,kao vlasniku macke, usta puna dlaka moja svakodnevnica i buducnost? Edited February 17, 2022 by ivy 2
renne Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 samo u prelaznom periodu a i to zavisi od mačke (rase)
Recommended Posts