Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

9 hours ago, Indy said:

Danas popodne

#SpotTheCat

20210910-154001.jpg

Crva nije ni bilo!

Posted

Crva nije ni bilo!

znachi zumirala sam. prva reakcija je naravno shto perete krzno pobogu [emoji38]ol:

valjda :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Haha 2
Posted
On 17.4.2021. at 9:37, napadaj said:

Ovaj Behemot se mota celim krajem kod Politike. Stalno ga viđam kod Maksija na uglu Svetogorske, ispred kafića u Kondinoj, oko muzičke škole, u dvorištu zgrade u kojoj mi je kancelarija...

Debeo je i mrzovoljan, baš kako dolikuje. :D

nlkCiSr.jpg

Nisam hteo da ga budim da proverim da li je ovo on, ali bih rekao da jeste. U svakom slučaju, 50ak metara od lokacije iznad neko je dobio pribežište:kralj:

pJTxlQu.jpg

• +1 6
Posted
On 17.4.2021. at 9:37, napadaj said:

Ovaj Behemot se mota celim krajem kod Politike. Stalno ga viđam kod Maksija na uglu Svetogorske, ispred kafića u Kondinoj, oko muzičke škole, u dvorištu zgrade u kojoj mi je kancelarija...

Debeo je i mrzovoljan, baš kako dolikuje. :D

nlkCiSr.jpg

Јел ти канцеларија у броју 13?

Posted

znam ovog debelog, zovem ga pele, vidjao sam ga tu kod brazilske ambasade cesto.

Posted
1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Јел ти канцеларија у броју 13?

Nije

Posted
52 minutes ago, Nikodije said:

znam ovog debelog, zovem ga pele, vidjao sam ga tu kod brazilske ambasade cesto.

Pele je bez repa :D

Posted (edited)

Nije macka ali inspirisano mackicima, moja nova zavesa za kadu :D

edit: ne znam sto je naopako slika :dry:

B0E68D1B-BABF-4596-906F-39E8816A6774.jpeg

Edited by nera
  • +1 6
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted
On 23.8.2021. at 13:20, harper said:

macici.thumb.jpg.8c7e074a1a1ec9c70054883b51a5718d.jpg

Stariji buraz mrzi da se slika, mladji kao za licnu kartu.

mladji ima blizanca, kod mene je 

vhhhhh.jpg

• +1 2
  • Wub 3
  • Haha 1
Posted

Ali, jednojajcani. Ne vidi se Nebojsa ceo ali isti je ovakav, sa isto ovakvim repom. Jedino sto izgleda ovaj moj vise njupa ili je stariji pa mu se talozi.:D

• Wub 1
Posted

... da, za razliku od gazdarice šlang je... probirač najgori kad je klopa u pitanju, ima oko 2,5 godine i još jajca ... ide uskoro na seckanje istih :D

Posted
47 minutes ago, hansolo said:

... da, za razliku od gazdarice šlang je... probirač najgori kad je klopa u pitanju, ima oko 2,5 godine i još jajca ... ide uskoro na seckanje istih :D

:sad:

Znam da mora ali na ovo "seckanje jajca" se uvek stresem.:D

Macke su foliranti, kad im ne das ono sto hoce jedu ono sto ima. Ovi moji su od pocetka naviknuti na "Hills" koju u teoriji macke najmanje vole jer je "najcistija" kad su aditivi u pitanju i samo to jedu. Povremeno ih castimo onom hranom sa sosom u kesici i za tim su ludi ali doziramo da ne napravimo sebi problem s njihovim navikama ali i sa zdravljem. Neko vreme posle toga se motaju trazeci jos (pogotovo ovaj mladji kolovodja i bundzija) ali posle nekog vremena slegnu ramenima i vrate se na normalnu (citaj dosadnu ali zdravu) ishranu.

I kad smo vec kod slang gazdi i gazdarica, nekako bih voleo da i na sebi mogu da treniram strogocu kad je pravilna ishrana u pitanju ali covek je uvek najslabiji karakter kad se o njemu licno radi.:laugh:

• +1 2