Popular Post Indy Posted September 10, 2021 Author Popular Post Posted September 10, 2021 Danas popodne #SpotTheCat 9 2
Popular Post renne Posted September 10, 2021 Popular Post Posted September 10, 2021 Opet je vruće 3 8
I*m with the pilots Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 9 hours ago, Indy said: Danas popodne #SpotTheCat Crva nije ni bilo!
gospa buba Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Crva nije ni bilo!znachi zumirala sam. prva reakcija je naravno shto perete krzno pobogu [emoji38]ol:valjda sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
Malkmus Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 On 17.4.2021. at 9:37, napadaj said: Ovaj Behemot se mota celim krajem kod Politike. Stalno ga viđam kod Maksija na uglu Svetogorske, ispred kafića u Kondinoj, oko muzičke škole, u dvorištu zgrade u kojoj mi je kancelarija... Debeo je i mrzovoljan, baš kako dolikuje. Nisam hteo da ga budim da proverim da li je ovo on, ali bih rekao da jeste. U svakom slučaju, 50ak metara od lokacije iznad neko je dobio pribežište 6
Hamlet Strašni Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 On 17.4.2021. at 9:37, napadaj said: Ovaj Behemot se mota celim krajem kod Politike. Stalno ga viđam kod Maksija na uglu Svetogorske, ispred kafića u Kondinoj, oko muzičke škole, u dvorištu zgrade u kojoj mi je kancelarija... Debeo je i mrzovoljan, baš kako dolikuje. Јел ти канцеларија у броју 13?
Nikodije Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 znam ovog debelog, zovem ga pele, vidjao sam ga tu kod brazilske ambasade cesto.
napadaj Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Јел ти канцеларија у броју 13? Nije
Filozof manijak Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 52 minutes ago, Nikodije said: znam ovog debelog, zovem ga pele, vidjao sam ga tu kod brazilske ambasade cesto. Pele je bez repa
nera Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 (edited) Nije macka ali inspirisano mackicima, moja nova zavesa za kadu edit: ne znam sto je naopako slika Edited September 14, 2021 by nera 6 1 1
hansolo Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 On 23.8.2021. at 13:20, harper said: Stariji buraz mrzi da se slika, mladji kao za licnu kartu. mladji ima blizanca, kod mene je 2 3 1
harper lee Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Ali, jednojajcani. Ne vidi se Nebojsa ceo ali isti je ovakav, sa isto ovakvim repom. Jedino sto izgleda ovaj moj vise njupa ili je stariji pa mu se talozi. 1
hansolo Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 ... da, za razliku od gazdarice šlang je... probirač najgori kad je klopa u pitanju, ima oko 2,5 godine i još jajca ... ide uskoro na seckanje istih
harper lee Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 47 minutes ago, hansolo said: ... da, za razliku od gazdarice šlang je... probirač najgori kad je klopa u pitanju, ima oko 2,5 godine i još jajca ... ide uskoro na seckanje istih Znam da mora ali na ovo "seckanje jajca" se uvek stresem. Macke su foliranti, kad im ne das ono sto hoce jedu ono sto ima. Ovi moji su od pocetka naviknuti na "Hills" koju u teoriji macke najmanje vole jer je "najcistija" kad su aditivi u pitanju i samo to jedu. Povremeno ih castimo onom hranom sa sosom u kesici i za tim su ludi ali doziramo da ne napravimo sebi problem s njihovim navikama ali i sa zdravljem. Neko vreme posle toga se motaju trazeci jos (pogotovo ovaj mladji kolovodja i bundzija) ali posle nekog vremena slegnu ramenima i vrate se na normalnu (citaj dosadnu ali zdravu) ishranu. I kad smo vec kod slang gazdi i gazdarica, nekako bih voleo da i na sebi mogu da treniram strogocu kad je pravilna ishrana u pitanju ali covek je uvek najslabiji karakter kad se o njemu licno radi. 2
Recommended Posts