roksi Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 o nee, saro, zar "radovan".. bas mi je zao divna njuskica je zivota drzim fige svom snagom da se izvuce. a tebi svaka cast sto mu pruzas pomoc. samo da se oporavi, pa mozda se onda nadje neka dobra dusa da ga usvoji.
Sara Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 (edited) 7 hours ago, roksi said: Mozda se onda nadje neka dobra dusa da ga usvoji. Kad bi se desilo tako nešto poverovala bih u čuda Edited January 25, 2019 by Sara
roksi Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 16 hours ago, Sara said: Kad bi se desilo tako nešto poverovala bih u čuda da, razumem
Sara Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 rolerkoster sa njim, jedan dan jede drugi ne jede. ne mogu da dignem ruke od njega, a bojim se da samo produzavam agoniju i trosim resurse u drugim vestima Cicmic se danas uplasila komsije sa lopatom i furnula, nisam videla u kom pravcu samo da je nema, kazem Loku da je nadje i on otrci jedno 50m dalje i prednjim sapama skoci na drvo, Cicmic u krosnji, najbolji pas na svetu drugo sto mi se svidelo je sto je sisla kad sam je pozvala i to mi skocila u ruke sledece sto takodje nije lose je da sam dobila zabranu da je izvodim do maja, minimum
bubkka Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Al sam se nanjojio [emoji28][emoji28]Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Arkadija Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Ahahaha kakav lav, strašan lav, narogušen i ljut sav.
Joshua Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 samo da apdejtujem da je crno-bela budala sinoć zgrabila nož iz sudopere i krenula da beži po kući tako s nožem u zubima. sva sreća pa se nije rasekla, idiotkinja. inače, izgubili smo bitku za sve površine u kući, sad stoka i u sudoper uskače zbog čega se sudovi peru u realnom vremenu. pas mater. uz malo sreće ovo interesovanje za sudoperu im je samo faza...
peralozac Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 17 hours ago, Joshua said: uz malo sreće ovo interesovanje za sudoperu im je samo faza... Đinđa iz te faze ne izlazi već tri godine. To je ustvari jedino mesto gde smo je videli da pije licka vodu, iz čančeta nikad tj. mi je nikad nismo videli. Juče smo je vodili na redovnu vakcinaciju, rekli nam da normalno izgleda i nije dehidrirana. Možda se srami pred nama da pije . Poneli onu tabletu protiv crva da uvalimo profesionalcu da joj da, kad profesionalac, iako ima neki dugački "aplikator" gde se na kraj stavi tableta, smotan kao i mi - Đinđa ako iz prve ne proguta i ispljune posle se gica kao luda, muka živa.
I*m with the pilots Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Mi za parazite stavljamo neke kapi na kožu, isti fazon kao kapi protiv krpelja i sličnih. Ne znam kako se zovu hmmm, ne piše ništa na ambalaži, uzmemo ih kod veterinara. Lakša varijanta nego stavljanje tablete u usta.
Recommended Posts