gagilija Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 1 hour ago, djeneralche said: Osim sto kida cvece, Koncic je idealan macor. Evo jedna SNG. kakve lepe oke
gagilija Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 1 hour ago, renne said: Misli da su čvarci u kutiji e ovo je lepotica prava
Sara Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 (edited) Gagilija@ jedan moj drugar je imao sličan "košmar" kao ti, starija mačka nije trpela mlađu. spavale zajedno ali kad su budne makljaža non stop, najviše noću, pretrčavale preko njega kao preko poligona, drugar svaki čas skakao da razdvaja i spasava, ovaj mlađi urlao najstrašnije, drugar-mučenik osedeo od brige, dok jedno veče na jezive zvuke nije skočio iz sna, već video malog brku sa prosutim crevima ali ga je zatekao u kupatilu kako se bije sa krparom i pri tome se dere kao da ga kolju, od tog trenutka ih je obe otkačio i pet para nije davao za njihove odnose, samo se naoružao kuhinjskom krpom pa kad preteraju on udri, sad su svi u ljubavi ali to stanje kao na frontu potrajalo Edited January 13, 2019 by Sara
Dankan Ajdaho Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Najbolji komentar je: "Nisam započela tuču, ali ću je dovrštiti."
Sara Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 On 8.12.2018. at 11:07, Sara said: da ne ispadne da zanemarujem svoje službene mačke šalterski radnik Života, čeka doručak Ovaj moj lepi službeni mačak pre 10-tak dana teško se razboleo, zapamtio siromah sve što je mogao. Ne znam šta će biti sa njim. Samo slika od njega ostala
gagilija Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 pa sta mu se desilo? je li ga neko vodio kod veterinara?
Sara Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 On je prično nepripitomljen, samo meni daje da ga pomazim, a živi na krovu. Dva puta sam uspela da ga uhvatim i strpam u kutiju. Prvi vet. mu dali terapiju, narokali ga injekcijama i rekli da ne mogu da ga ostave u ambulanti, tom prilikom je Života uspeo da pocepa ruku veterinaru od lakta do šake. Bukvalno. Kad smo ga vratili bilo mu 2 dana kao bolje, onda nestao pa se pojavio ne može biti jadniji, senka samog sebe. Juče se najzad dovukao do prozora i nas dve uspemo jedva da ga ščepamo i ubacimo u transporter. Adrenalin mi je tom prilikom skočio umalo srce da mi pukne. Odemo kod drugog veta, uradimo analize, fif, felv, nema šta nema. Eno ga u ambulanti do daljnjeg. Nadam se da će da se izvuče. on takav više nije za ulicu, a ja ne znam šta ću sa njim.
Recommended Posts