Jump to content

Featured Replies

Savrsen

45687989_2221720577852394_74879919654898

au bog te mazo

ocu ovo

45805381_2221720594519059_35355517687944

45723556_2221720841185701_85995123690700

Maine Coon.:wub:

Video sam jednog uzivo ovamo kod mene i stvarno su impozantni (vlasnik ga je setao na povocu).

lepote mačije

to je ris nije mačka :ohmy:

mogu da zamislim kako oštri nokte po kauču. tri zamaha i ode mebl :isuse:

jedino ih vadi što imaju dobru narav.

Mimi je samo malčice manji, svako jutro me istuče po nogama kad vidi da hoću da izađem iz kuće.

A zna odlično gde sme da oštri kandže pošto je izuzetno osetljiv na buku, pa kad sam mu 2-3 puta urliknula, više mu ne pada na pamet. Verovatno je pomislio "ovo nema ni kod nas životinja". 

39 minutes ago, halloween said:

verovatno je pomislio "ovo nema ni kod nas životinja". 

:lolol:

istina

• Author

Hehe, ali mačke misle nešto kao da smo mi jedna ista sorta živih stvorenja (samo što smo mi veći od njih... doduše jedva, u slučaju maine coona).

... и то је сасвим тачно. Од мене зазиру и Гаца и Иван, са женом пак немају велики проблем. Од детета и не беже, иако их највише гњави.

Đinđa u epizodi "Noćna mora u najavi na javi". Nažalost, voli i frižider, a i mašinu za pranje veša.

20181112001.jpeg.b7c7977af102e8f486a534028aff7717.jpeg

Cicmic i Đinđa liče, bar prema ovoj slici. Cic ima isto tako mali nos, kao tačka. :wub: čini mi se da ima sitnije lice nego druge mačke. Cicmicu je nos žuči, i ne ulazi u mašine, srećom. Boji se usisivača i ne voli kupatilo, trebalo bi da je okupam ali me je strah da će to biti prevelika muka

Edited by Sara

ajajaj... :laugh: kao mali duhici, samo se uvuku negde zacas i niotkuda

12 hours ago, roksi said:

ajajaj... :laugh: kao mali duhici, samo se uvuku negde zacas i niotkuda

Da znaš. Moja prva mačka, Crna, je bila majstor stelt kamuflaže. Kad se ta uvuče u orman, nećeš je naći, ako ona to ne želi, nikada, ni na pipanje. Dok to nismo provalili, znale smo sestra i ja da pročešljamo celu zgradu od podruma do 7. sprata, jer je đubruša umela i da šmugne kroz noge pravo na hodnik, a obično je pikirala , kada vrata otvara baba. Ma, strašno.

Ovo sada što imam od mačke, je tek puki amater.

Cicmic se uopste ne sakriva, ona uvek zauzima centralnu poziciju u kuci, sunca se na sred  staze, spava na najprolaznijem mestu, kad je ne vidimo znamo da je izasla na terasu da klopa ili da leskari na stolici, rupe i budzaci za sada je nix zanimaju.

Komsiji koji je usvojio zenkicu iz istog legla veterinar rekao da je ta (Milica, Cicmicova rodj. sestra) ukrsetena domaca sa divljom mackom i da se to vidi po necemu.

reko `kako da ne` pitomija od Cic ne postoji, a takav im je celi soj, osim toga pun Jerkovic divljih macaka, ma daaj...i ti veterinari svasta pricaju

Edited by Sara