Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)

Da, u Rott pet šopu, i tu sam kupovala. Mislim da su jeftiniji 10-20 dinara po kg, ali mi je pijaca bliža.

Edited by halloween
Posted

Sve mačke vole belo meso, džigericu, krilca, svinjski but

Posted

Ove moje se juce pobise oko ribe. Na kraju sam morao da im odvojim hranu, posto jedno uvek prisvaja poslastice.:laugh:

Posted

Moja pokojna macka je odlepljivala za konzerviranom tunjevinom, ko dzanki me jurila kad otvorim istu izbezumljena.
Pokojni macor isto to sa sirovim mesom.

Posted

ranije sam kupovala smrznute girice u Matijevicu, za ove moje 3 sluzbene, prvo su volele, a onda su pocele da mrljave, pa mi se kesa od kilo vukla i smrdela po firminom frizideru na radost kolega, te sam prestala sa tom praksom. ALI! samo zato sto macketine nisu volele bogznakako to da jedu, da jesu dovlacila bih im i dalje

Posted
14 hours ago, renne said:

Sve mačke vole belo meso, džigericu, krilca, svinjski but

jel sve baris, i krilca?

Posted
4 hours ago, precog said:

Moja pokojna macka je odlepljivala za konzerviranom tunjevinom, ko dzanki me jurila kad otvorim istu izbezumljena.
Pokojni macor isto to sa sirovim mesom.

imas ti sad neku macku, ako ti treba bas znam za 1-2 koje su extra?

Posted
33 minutes ago, Sara said:

imas ti sad neku macku, ako ti treba bas znam za 1-2 koje su extra?

:)

ne merem ih sad imat, inace bih vec imo bar 2.

Posted (edited)

Primetila sam tek pre neki dan u zgradi preko puta mrežu na terasi. Obratim pažnju, a ono čovek nabavio belu persijsku mačku. Danas vidim komšijski persijaner krenuo da se vere uz mrežu, došao do vrha, provukao glavu i prednje šape kroz otvor na vrhu i tako visi sa 4. sprata. Nemi užas! Mislila sam- gotov je, međutim pogledao malo levo- desno i skočio natrag. Ovo je neka mlada luda ženka. 

Ja uopšte nemam mrežu, ne znam šta je gore. Mimi više sam na terasu neće moći, a mrežu moram nabaviti što pre mada je ona očigledno izazov za mačke. 

Edited by halloween