Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Uvalilo se kod druge mačke 2ece68adfeb8c6bae276fc0731d54c7f.jpg20f086a99e5af023545d76bf56a1b2ca.jpgd3fd3f30ffc7d6cdc368d8eb05e3aa44.jpg

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

Posted (edited)

ajao, kako se uvalio? taj još nije ni progledao, mora da ga je ta "druga" ukrala:D

Edited by Sara
Posted

Zapravo, napravili smo sklonište za njega i kevu(siva) kad ga je ona donela na vrata posle porođaja, a onda im se ubacila i ova crno bela mačka u kutiju, dal zbog kutije dal zbog hladnoće :D

DSC_0293.jpegDSC_0292.jpegDSC_0291.jpegDSC_0290.jpegDSC_0287.jpegDSC_0289.jpeg

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

Posted

:wub:

Kohabitacija. Zato i volim macke.

Posted

zadrzacesh je [emoji38]ol:

sve cesh ih zadrzati.

sent from bubamoto

Posted (edited)

Cicmi gotovo sigurno ostaje, ova dva moraju da idu. Veliki su penjači, Danas Končić dobio batine, uhvatila sam ga kako se penje na cveće na terasi, to znači 1pogrešan korak i đubrovnikom ću da ga skupljam sa asfalta. Previsoko sam, a živci su mi tanki za tu zabavu

osim toga, ukućani su dali zeleno svetlo, i to jedva, za Cic, ona nema bolju opciju. Malcima će kod nekog drugog biti bolje:sad:

previše je to životinja po m2 u mojoj kući:D 

p.s. javio se i jedan dobrovoljac sa foruma, tako da će možda jedno od njih biti i prava forumska mačka:D

p.p,s. ako uspem da okačim neki snimak shvatićete moje muke

Edited by Sara
Posted

Mimi je smislio novu taktiku makar da odugovlačim odluku kada da izađem iz kuće. Do sada je bilo- stane ispred vrata i neće da se pomeri, juriša za mojim stopalima i kao kobra ih ugriza iz zaleta kad vidi da sam krenula napolje. Jutros je legao preko ruke i ramena i umilno preo svom snagom u stilu " zar ti neće biti žao da me prekineš", jedva sam se iskobeljala.

Posted

dobro jutro svete!

36737949_10217473058045484_8062916824603

ona ima braon oci, trenutno, zanima me kakve li ce joj biti kasnije, tipujem na one fluorosentno zute

Posted
 Mimi je smislio novu taktiku makar da odugovlačim odluku kada da izađem iz kuće. Do sada je bilo- stane ispred vrata i neće da se pomeri, juriša za mojim stopalima i kao kobra ih ugriza iz zaleta kad vidi da sam krenula napolje. Jutros je legao preko ruke i ramena i umilno preo svom snagom u stilu " zar ti neće biti žao da me prekineš", jedva sam se iskobeljala.
Mimi ti je pravi bećar :D
Posted

@joshua

odlično! :lol:

tvoj zver?