kurjak92 Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Uvalilo se kod druge mačke Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
Sara Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 (edited) ajao, kako se uvalio? taj još nije ni progledao, mora da ga je ta "druga" ukrala Edited July 1, 2018 by Sara
kurjak92 Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Zapravo, napravili smo sklonište za njega i kevu(siva) kad ga je ona donela na vrata posle porođaja, a onda im se ubacila i ova crno bela mačka u kutiju, dal zbog kutije dal zbog hladnoće Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
gospa buba Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 zadrzacesh je [emoji38]ol:sve cesh ih zadrzati.sent from bubamoto
Sara Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 (edited) Cicmi gotovo sigurno ostaje, ova dva moraju da idu. Veliki su penjači, Danas Končić dobio batine, uhvatila sam ga kako se penje na cveće na terasi, to znači 1pogrešan korak i đubrovnikom ću da ga skupljam sa asfalta. Previsoko sam, a živci su mi tanki za tu zabavu osim toga, ukućani su dali zeleno svetlo, i to jedva, za Cic, ona nema bolju opciju. Malcima će kod nekog drugog biti bolje previše je to životinja po m2 u mojoj kući p.s. javio se i jedan dobrovoljac sa foruma, tako da će možda jedno od njih biti i prava forumska mačka p.p,s. ako uspem da okačim neki snimak shvatićete moje muke Edited July 1, 2018 by Sara
halloween Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Mimi je smislio novu taktiku makar da odugovlačim odluku kada da izađem iz kuće. Do sada je bilo- stane ispred vrata i neće da se pomeri, juriša za mojim stopalima i kao kobra ih ugriza iz zaleta kad vidi da sam krenula napolje. Jutros je legao preko ruke i ramena i umilno preo svom snagom u stilu " zar ti neće biti žao da me prekineš", jedva sam se iskobeljala.
Sara Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 dobro jutro svete! ona ima braon oci, trenutno, zanima me kakve li ce joj biti kasnije, tipujem na one fluorosentno zute
I*m with the pilots Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Mimi je smislio novu taktiku makar da odugovlačim odluku kada da izađem iz kuće. Do sada je bilo- stane ispred vrata i neće da se pomeri, juriša za mojim stopalima i kao kobra ih ugriza iz zaleta kad vidi da sam krenula napolje. Jutros je legao preko ruke i ramena i umilno preo svom snagom u stilu " zar ti neće biti žao da me prekineš", jedva sam se iskobeljala.Mimi ti je pravi bećar
Recommended Posts