Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

hvala, i ja sam potpuno opcinjena i :wub:

Posted (edited)
2pydj7c.jpgDruga saksija stradala. Noćas oko 1. Edited by halloween
Posted (edited)

vidi ti tu sapurinu, bice opaka macorcina :heart:sijamka, dobrodosla :wub:

Edited by gagilija
Posted
Druga saksija stradala. Noćas oko 1.
ala džiglja rista na naše oči :Dimam neke saksije viška, pa ako ti zatreba traži
Posted
qa5q.jpgOvaj mladi gospodin sa slike je pre dve nedelje počeo da se češe, sve više i više. Pregledao sam ga bar 20 puta u ovom periodu i nigde ništa nisam našao. Sem tog iznenadnog poriva za češanjem nema nikakvih drugih promena u ponašanju. Nemam previše iskustva sa mačkovima, ovo mi je prvi ljubimac, a za dve i po godine od kako se uselio kod nas nikad nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Imate li neku ideju šta bi moglo da bude?
Posted

Buve? Jos ako ima gusce krzno jako tesko ih je naci. A mogu doci od bilo gde.

Posted

Pa ne znam ni sam, baš sam ga detaljno pregledao, ništa nisam našao. Inače, ne izlazi napolje uopšte, stambeni mačor, što bi se reklo.

Posted
moj novi gospodar :
divan mrgud, taman za Renneovu zlicu.(z je, nije ž)
Posted
qa5q.jpgOvaj mladi gospodin sa slike je pre dve nedelje počeo da se češe, sve više i više. Pregledao sam ga bar 20 puta u ovom periodu i nigde ništa nisam našao. Sem tog iznenadnog poriva za češanjem nema nikakvih drugih promena u ponašanju. Nemam previše iskustva sa mačkovima, ovo mi je prvi ljubimac, a za dve i po godine od kako se uselio kod nas nikad nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Imate li neku ideju šta bi moglo da bude?
Da mu nisi skoro menjao hranu? Kod promene kroketa, ako im ne odgovaraju, hoće da ih spopadne češanje i svrab. Probaj da mu vratiš onda staru hranu.
Posted

Nismo hranu menjali, ko zna šta je. Ali mogu da prijavim da je juče posle podne i jutros prošlo bez češanja. Nadamo se da je to to. Hvala na pomoći i sugestijama.