Caligula Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) Hvala ljudi na odgovorima.Za toksoplazmozu sam vec znao, mislio sam vise na dlake, grebanje i da li izolovati dete dok spava (sto mackama verovatno pada tesko, trude se da otvore svaka zatvorena vrata)@Ravanelli: svaka cast za drugara:) Edited March 5, 2013 by CowBoy
Аврам Гојић Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) Nocas je nasa najinteligentnija macka, Mrvica, naucila da otvara i ulazna vrata od stana iako ta kvaka ima dosta tezak hod. Skoci u visinu, i pri padu dohvati kvaku sapama, tako povecavajuci momenat sile.Cuo sam treskanje i lupanje, i video otvorena vrata stana, i malu macu kako veselo ulazi i izlazi :isuse:Od danas, zakljucavanje u sopstvenoj kuci.Inace ovo pokusava vec duze od godinu dana, sve je probala i na kraju je pronasla resenje. Bolje da imam simpanzu umesto nje, barem bih znao na cemu sam. Edited March 5, 2013 by Marko M. Dabovic
renne Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 senka je to naučla još pre tri godine, i od tada mora redovno zaključavanje. Pre jedno pola godine je uspela da nauči i da otvara vrata od sobe
halloween Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 O da, noćne vežbe- a-ko ni-ste shva-ti-li do-sa-da, dangr dangr. Sa mačjeg stanovišta, najzagonetnija i najiritantnija ljudska navika je zatvaranje vrata.
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 rodjendanska, juce, za deveti rodjis.uz malo maste, recimo da je ovo duvanje svecica.maniri ne postoje.sklanjaj se od moje torte.nema vise.
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 hvala u slavljenikovo ime :)i opet sam pokusala da mu dam pravo meso, i to ni manje ni vise nego juneci biftek, kao govno da sam mu dala.pa je morao povratak na tradicionalne vrednosti, gourmet konzerva koju bih i ja jela, doduse.a svecice su bbq kobasice iz dm-a, super su za nagradu jednom u tri dana.
renne Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Senka danas navalila na sirovu džigericu kao blesava, jedva sam malo odbranio da napravim gulaš
dranata Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Jao grebalica kako lepo izgleda. Nasa ista takva nikad nije posluzila svrsi. Samo spava na njoj magarac.
luba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 a, ovaj ih razvaljuje, traju mu oko sest meseci, mozda malo jace, ali zato nista drugo, sem rukohvata na ovom kaucu sto ima zeleni prekrivac, nije grebao ni iscepao. a volim da verujem da njega urnise zato sto ga i ja mrzim iz dna duse, al ne smem da ga izbacim dok se ne raspadne, porodicne uspomene i te gluposti, pa onda cekam da ga unisti.
cmrlj Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 rodjendanska, juce, za deveti rodjis. :Dsto si je lepo umesila. srecan rodjis:)
Caligula Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 rodjendanska, juce, za deveti rodjis. :D srecan rodjendan
Recommended Posts