Arkadija Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) Jel nikada ne ustaje sa ovog stola, vi joj sve prinosite? Edited July 21, 2012 by Arkadija
gagilija Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Jel nikada ne ustaje sa ovog stola, vi joj sve prinosite?lol, mislis njemu....jos uvek mu ne prinosimo, ovoletnja fiksacija mu je dnevna soba - uglavnom sto, ali i fotelje i trosed....a imamo bas finu terasu, ne izlazi ni kad je hladovina. :D
katamaran Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Macor mi je potpuno poludeo.Vec danima ga jedan krevet seksualno uzbudjuje a danas je pokusao da mi siluje ruku.lepo mi ujeo saku (kao sto ujedaju macke za vrat) i opkoracio mi podlakticu.i feel so violated :(
расејан Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) Macor mi je potpuno poludeo.Vec danima ga jedan krevet seksualno uzbudjuje a danas je pokusao da mi siluje ruku.lepo mi ujeo saku (kao sto ujedaju macke za vrat) i opkoracio mi podlakticu.i feel so violated :(Да није мало ван сезоне?Инаце, да пријавим... Јохана је јесенас омацила осморо... до данас је презивело петоро, један је код нас (јер нисмо успели да га ухватимо) а осталих цетворо код комсије на селу. И изгледа доста знаци та 'рана, овај наш је двапут веци од нјих. Едип: а сад има јос троје.А ово... је било зимус. Edited July 24, 2012 by расејан
Hippie Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ooo rasejane, uelkam bek :) ja nisam neki ljubitelj macaka, al sam nekako komsijine macke uspela da zagotivim.... jedna od njih;
dranata Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 E a za to zlostavljanje....Ovaj moj to redovno radi, iako je kastriran. Imam igraču, ogromno magare, onako plišano, njega kad zaskoči ne silazi po 15 minuta, To radi i sa jednim jastukom i plišanim ćebetom. Ne znam šta da mislim.....
MocaVukotic Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ne znam šta da mislim..... trebalo je da misliš pre nego što si ga kastrirala.
gagilija Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 E a za to zlostavljanje....Ovaj moj to redovno radi, iako je kastriran. Imam igraču, ogromno magare, onako plišano, njega kad zaskoči ne silazi po 15 minuta, To radi i sa jednim jastukom i plišanim ćebetom. Ne znam šta da mislim..... lol, moj macak je imao igracku s kojom se prvo igrao, a posle i "sexao", sto je i nastavio posle kastracije. nosi je u zubima po kuci, zaskoci, malo mjauce i posle nastavi da spava pored nje. iz perioda pre kastracije
đorđe geprat Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 (edited) mačići koji su u mojoj vikendici našli dom: Edited July 27, 2012 by djordje geprat
Arkadija Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) We Love Cats! Sjajan sajt. Edited July 28, 2012 by Arkadija
Caligula Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Lepota ce spasiti svethttps://www.youtube.com/watch?v=Zxkry_7t_Pk
Recommended Posts