Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)
post-5300-13427886835103.jpg :wub:
:wub: Jel nikada ne ustaje sa ovog stola, vi joj sve prinosite? Edited by Arkadija
Posted
:wub: Jel nikada ne ustaje sa ovog stola, vi joj sve prinosite?
lol, mislis njemu....jos uvek mu ne prinosimo, ovoletnja fiksacija mu je dnevna soba - uglavnom sto, ali i fotelje i trosed....a imamo bas finu terasu, ne izlazi ni kad je hladovina. :D
Posted

Macor mi je potpuno poludeo.Vec danima ga jedan krevet seksualno uzbudjuje a danas je pokusao da mi siluje ruku.lepo mi ujeo saku (kao sto ujedaju macke za vrat) i opkoracio mi podlakticu.i feel so violated :(

Posted (edited)
Macor mi je potpuno poludeo.Vec danima ga jedan krevet seksualno uzbudjuje a danas je pokusao da mi siluje ruku.lepo mi ujeo saku (kao sto ujedaju macke za vrat) i opkoracio mi podlakticu.i feel so violated :(
Да није мало ван сезоне?Инаце, да пријавим... Јохана је јесенас омацила осморо... до данас је презивело петоро, један је код нас (јер нисмо успели да га ухватимо) а осталих цетворо код комсије на селу. И изгледа доста знаци та 'рана, овај наш је двапут веци од нјих. Едип: а сад има јос троје.А ово... је било зимус.jbiad4RpthN0L0.jpg Edited by расејан
Posted

ooo rasejane, uelkam bek :) ja nisam neki ljubitelj macaka, al sam nekako komsijine macke uspela da zagotivim.... jedna od njih;img1116vo.jpg

Posted

E a za to zlostavljanje....Ovaj moj to redovno radi, iako je kastriran. Imam igraču, ogromno magare, onako plišano, njega kad zaskoči ne silazi po 15 minuta, To radi i sa jednim jastukom i plišanim ćebetom. Ne znam šta da mislim.....

Posted
Ne znam šta da mislim.....
trebalo je da misliš pre nego što si ga kastrirala.
Posted
E a za to zlostavljanje....Ovaj moj to redovno radi, iako je kastriran. Imam igraču, ogromno magare, onako plišano, njega kad zaskoči ne silazi po 15 minuta, To radi i sa jednim jastukom i plišanim ćebetom. Ne znam šta da mislim.....
lol, moj macak je imao igracku s kojom se prvo igrao, a posle i "sexao", sto je i nastavio posle kastracije. nosi je u zubima po kuci, zaskoci, malo mjauce i posle nastavi da spava pored nje. iz perioda pre kastracije

post-5300-13433412882125.jpg

Posted (edited)

mačići koji su u mojoj vikendici našli dom:060pp.jpg015dfh.jpg013py.jpg

Edited by djordje geprat