July 21, 201212 yr Jel nikada ne ustaje sa ovog stola, vi joj sve prinosite? Edited July 21, 201212 yr by Arkadija
July 21, 201212 yr Jel nikada ne ustaje sa ovog stola, vi joj sve prinosite?lol, mislis njemu....jos uvek mu ne prinosimo, ovoletnja fiksacija mu je dnevna soba - uglavnom sto, ali i fotelje i trosed....a imamo bas finu terasu, ne izlazi ni kad je hladovina. :D
July 24, 201212 yr Macor mi je potpuno poludeo.Vec danima ga jedan krevet seksualno uzbudjuje a danas je pokusao da mi siluje ruku.lepo mi ujeo saku (kao sto ujedaju macke za vrat) i opkoracio mi podlakticu.i feel so violated :(
July 24, 201212 yr Macor mi je potpuno poludeo.Vec danima ga jedan krevet seksualno uzbudjuje a danas je pokusao da mi siluje ruku.lepo mi ujeo saku (kao sto ujedaju macke za vrat) i opkoracio mi podlakticu.i feel so violated :(Да није мало ван сезоне?Инаце, да пријавим... Јохана је јесенас омацила осморо... до данас је презивело петоро, један је код нас (јер нисмо успели да га ухватимо) а осталих цетворо код комсије на селу. И изгледа доста знаци та 'рана, овај наш је двапут веци од нјих. Едип: а сад има јос троје.А ово... је било зимус. Edited July 24, 201212 yr by расејан
July 24, 201212 yr ooo rasejane, uelkam bek :) ja nisam neki ljubitelj macaka, al sam nekako komsijine macke uspela da zagotivim.... jedna od njih;
July 26, 201212 yr E a za to zlostavljanje....Ovaj moj to redovno radi, iako je kastriran. Imam igraču, ogromno magare, onako plišano, njega kad zaskoči ne silazi po 15 minuta, To radi i sa jednim jastukom i plišanim ćebetom. Ne znam šta da mislim.....
July 26, 201212 yr E a za to zlostavljanje....Ovaj moj to redovno radi, iako je kastriran. Imam igraču, ogromno magare, onako plišano, njega kad zaskoči ne silazi po 15 minuta, To radi i sa jednim jastukom i plišanim ćebetom. Ne znam šta da mislim..... lol, moj macak je imao igracku s kojom se prvo igrao, a posle i "sexao", sto je i nastavio posle kastracije. nosi je u zubima po kuci, zaskoci, malo mjauce i posle nastavi da spava pored nje. iz perioda pre kastracije
July 27, 201212 yr mačići koji su u mojoj vikendici našli dom: Edited July 27, 201212 yr by djordje geprat