Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

evo ga!dok sam čito stormikin post nešto bupnu na sims - BUM! otvorim prozor, kad ono on, frrrr krmpf meooow, reko ulazi jebem li ti pečenicu, našo neku ribu garant. eno ga ždere neki kit-kat, oće da se udavi :D nadam se da je ovo dobar znak i za kauboja!

Posted
evo ga!dok sam čito stormikin post nešto bupnu na sims - BUM! otvorim prozor, kad ono on, frrrr krmpf meooow, reko ulazi jebem li ti pečenicu, našo neku ribu garant. eno ga ždere neki kit-kat, oće da se udavi :D nadam se da je ovo dobar znak i za kauboja!
thumbsup.gif
Posted
Nista za sada.Ne znam, imam los predosecaj, poznajem ga dobro a ovo odsustvo je jako cudno i ne lici na njega. Baraba je trazila da jede na tri sata + je kukavica. U principu sam kod ovakvih stvari optimista ali ovaj nestanak je bas atipican.Trazili ga danas po blizem i daljem komsiluku, isli i do pijace, miris bi ga odvukao tamo ako ogladni - svakakvih macaka ima samo njega nema. Kako god, najbolji scenario bio bi da ga je neko zadrzao (jako je lep i negovan). Cekacu ga jos nekoliko dana i onda ga otpisujem. J*bes ovaj stres, ne treba mi to.Hvala i javljam ako se situacija promeni.
Posted

Mnogo gadan osecaj :(Meni pre par meseci jedan od moje dvojice nestao na nesto vise od tri dana. Maltene sam ga otpisao a onda mi je odjednom zamjaukao pod prozorom toliko zanemocao da nije imao snage da skoci sa zemlje na sims :)Mladji je do sada par puta nestajao na nesto vise od 24 h. Cenim da je samo pitanje vremena pre nego sto i on krene u visednevnu svaleraciju.

Posted

ma ti nestanci su klasika. čak i to što mick do sada nije to praktikovao, ne znači da neće jednom početi, odvuče ga nešto, ili nađe neku mačketinu, ili se zaigra... siguran sam da dobro poznaje okolinu i da nema problem da nađe kuću, samo kad bude hteo.inače, mačke običavaju da se samoizoluju kad su bolesne ili povređene. zavuku se negde i leče se.

Posted
Kako god, najbolji scenario bio bi da ga je neko zadrzao (jako je lep i negovan).
Čak i da je tako, opet postoji šansa da ti se vrati. :) Imao sam dva brata mačora, kad su imali 4-5 meseci jedan od njih je nestao i nije ga bilo više od nedelju dana. Već sam se bio pomirio s tim da mu se nešto desilo, kad jednog jutra eto njega. Budući da se pojavio čist, ugojen i raspoložen, pretpostavljam da ga je neko bio uzeo, pa se ovaj posle nekog vremena zahvalio na gostoprimstvu i vratio kući.Ovaj drugi se u međuvremenu razbaškario, pa je posle bilo muke dok se nije navikao da više nije neprikosnoveni gazda, par dana su se non-stop tukli.
Posted (edited)

imali smo macora u selu koji se vratio posle dve godine odsustva. uso u predsoblje, gleda nas i u fazonu "mjau, mjau, sta ima za jelo?". ja i mama nismo mogle da verujemo.

Edited by estel
Posted

kako je ovaj dan počeo mislim da će jedan od mačora danas nestati zanavek <_<

Posted
kako je ovaj dan počeo mislim da će jedan od mačora danas nestati zanavek <_<
tvojom rukom?
Posted
tvojom rukom?
namestiću da se to desi :lol: debeljkovo grozno ponašanje se na vreme stišalo, tako da ništa od toga
Posted

ako nekom treba mreza za terasu, u radnjici u marsala tolbuhina, ukoso od pokojnog trandafilovica, moze da se naruci trixie model, cena oko 2 soma, dimenzije deset sa pet metara.