Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

On 9.5.2020. at 0:38, Musky said:

Prilično je popustio sa tim cimanjem do pre par nedelja kada sam ga ostavio vezanog ispred banke. Kao za baksuz iza njega na desetak metara sudare se dva auta i jednom eksplodira vazdušno ogibljenje...ali kao bomba. Izadjem napolje a tamo samo ogrlica i povodac. Jedan prolaznik mi kaže da je uleteo u apoteku pored banke...udjem unutra ne vidim ga ispred šaltera...a dve apotekarke sa maskama mi bez glasa pokazuju prstom na dole...ušao je isprepadan iza pulta i samo seo. Ja mu priđem a on treperi kao na indukovanoj. Oči ko u kurjaka. Kada sam mu nakon par minuta stavio ogrlicu...osetim da mu je puls jedno 200-250. Ona mlađa je ponudila da mu da nešto. Ja sam onda ponudio da bolje da meni. E onda je ona to ko zna kako shvatila pa se kao naljutila...i tako.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

:laugh::laugh::laugh: Jesi im odneo bar čokoladu?

Nisam...ali sam im bar nedelju dana nakon toga frenetično aplaudirao u predviđenom terminu.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Escape room bae5717609f28e079f8cd2d253be491b.jpg

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

On 10.5.2020. at 14:08, Barti66 said:

Mrvica moja❤, juče napunili okruglo 2 g...💝🎁🥳

20200510_225857.thumb.jpg.b74ad648f352f1d42d0474bf27e404d8.jpg

sa malim zakasnjenjem, srecan joj rodjendan, da pozivi zdravo, dugo i srecno! 

slatkis mali, ta neodoljiva njuskica onokice ko dugmici :wub:

Hvala Mustange*, prenosim joj i tvoje želje..evo baš sada...:wub:

.

.

.

.

.

Kaže: "Hvaaaalaaaaa...." :blush:

ijaooo:wub:

hvala, hvala :)

al vidi se da je smizla zavodnica ...zaljubila bi se ona ipak u mog ivana :D

volela bih da imam i veliku pudlu ili labradoodle al muz ni da cuje. ima jedna u komsiluku, iste boje kao tvoja, skoci na dve noge i zagrli me, iste smo visine :laugh:, luda sto posto, i onda me izlize da mi se ukoci lice hhaahaha

ja njoj kad kazem na srpskom “pa gde si lepotice” ...majko mila!!!! poludi od srece. amerikanka je 100% al valjda oseti enwegiju iz reci...ne znam...al smesna je kad stavi prednje sapw na moja ramena pa me gleda u lice pazljivo, da vidi da se nije nesto tu promenilo :D

mnogo su pametne pudle

moze samo mesanac ili pit bul,dosta mu je nas dvoje kaze :laugh:  nikad nije voleo (francuske ) al ajd ovo je americki bretonac ..rasa brittany, veci, brzi, malo drugaciju glavu ima i manje se linja. vise je springer nego spaniel

Edited by mustang

Zavodnica :vikleri:? Bolje da ćutim...

Ivan je šmeker, bili bi sjajan par :laugh:

Pametnice pudle...zaista nisu džabe na drugom mestu po iq...odmah iza Border kolija.

ponekad mi ti shepardi idu na zivce (unpozitivnom

smilsu :wub:) ...idi bre tamo nisam ti ja ovca da me uterujes u tor kad krene da mi point sa njuskom i da se kao prikrada....ludi sto posto :laugh:

a juce sedim u parku, zarvorila oci, suncam se, skoci mi onaj bez dlake pas, ususka se u krilu...bez stida i srama. dosao gazda sa sve maskom na licu izvinjava se, ne zna sta bi njegovom psu. rekoh mu oce oni tako sa mnom, njihova sam :laugh:

mazim ga al cudno bez dlake sama koza. harry se zove hahahahahah

Edited by mustang

EE66AA50-7A14-41CE-BF68-3EFADE9B0E7E.jpeg

jSlr29Z.jpg

:lolol:

.
6db434df2847f7b1c5e4493c245395df.jpg4d52fd60c2e8b74514a320966765c47c.jpg

Oh, još jedna siva lepota se razvalila od spavanja.

Oh, prelepa siva

Spidercat
ea62b3f897a65bc781b4da9cc788b7cf.jpg