Frank Pembleton Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 frank skini. ovo nije u reduJa više ne mogu da editujem, trażi od moderacije.Drugo, ajd zajebi više to foliranje i kukumavčenje, objašnjavali smo ti kod kačenja one drugarice, da ako nećeš da se vide slike nemoj da kačiš, mani se prenemaganja...To ako te neko progonio, trebala si valjda da izvučeš pouke... Sad ćeš ti da menjaš internet... ... Shiit has hit the fan...
ronin Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Nije u redu takvo ponašanje prema mustang...Ima moju podršku u svakom trenutku
mustang Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 hvala! ova tojica frank, host i braca su teske alapace. i zasto je frank, koji nikad do sada nije reply quote na ljubimcima morao da izvuce iz TT skiku? namerno da me nervira...
Dankan Ajdaho Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 A što mod jednostavno ne pobriše kpl postove i mirna Bačka? A ti ubuduće obrati pažnju šta kačiš da ne bude opet nezgodnih situacija.
Dankan Ajdaho Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Nova (stara) špaga https://streamable.com/q7dcn7
Musky Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 U 20h isprepadan tapšanjem medicinarima...Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
Radoye Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 E'o ga i moj Brćkule Ćulibrk zvani Brćun, svetski čuveni urnjikator, njanjrkdžija i orvenjista
Recommended Posts