mustang Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 (edited) kod tebe ceo stan u crno-belom fazonu hahhahaha lepa macka :) sad ukapirah da je namerno crno bela hahaahhahahahha zbog belog omg! Edited April 2, 2017 by mustang
mustang Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 (edited) ivan pokusava da zakopa koske u njegov krevet a taj izraz shoka i neverice kada sam krenula da mu izbacujem sve i da ocistim od bog te pita sta je sve donosio tu. sad mu je krevet (tu drzi shtek kostiju, papuca sto cepa, rukavice, charape, sipkicu za sklekove ...ko neki sport bili krevet otrpilike ...posle mene strefio shok kada sam videla prazne bensedin lekove... srecom nije ih on popio i vec dva dana se ne skida sa ogledala i laje na sebe i brblja nesto mamina beba Edited April 9, 2017 by mustang
Sara Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 otisla kod drugarice, sela na fotelju, kad se njen seter ubaci iza mene, drama, izgura me dupetom i iz one rupe izmedju jastuka izvuce neku kosketinu, drugarica mrtva ladna kaze `ma nista, sela si mu na stek` i macak druge drugarice ima stekove, ali je on visha liga, preferira gumice za kosu i bizuteriju, vrednije stvari moraju da kriju od kad je maknuo prsten jedne gosce , stekovi su mu muka ziva za provaliti gde su
mustang Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 hahahahaa :) valjda nece i ovaj da zakoava po kuci :D
halloween Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Mačka ne samo da krije stvari, nego se i sama sakrije na nepredvidivim mestima u stanu i na poziv se ne oglašava, a budna je.
Sara Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 (edited) o, daaa :lolol: ali kako se uznemiri i uzvrti kad mu se priblize steku, to treba snimiti :D btw taj `bitan` prsten sa jos nekim drangulijama je skembao u musku patiku koja se jako retko obuva, vratili zeni prsten tek posle 2-3 meseca :D i jos je on bio uvredjen :D :D Edited April 9, 2017 by Sara
Hamlet Strašni Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Mačak manijak Sent from my iPhone using Tapatalk
iDemo Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 laza u gostima kod tetke #1 i tetke #2 malo je bilo gledanja ispod oka i lajanja obostranog (tetka+tetka vs laze) al' su se posle slegli i ludovali jedno 2 sata...
Sara Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 hahah, jozo, sta radi taj tvoj, lezi u potoku :D :D :D poznata mi je ta sklonost :D
JozoMujica Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 (edited) hahah, jozo, sta radi taj tvoj, lezi u potoku :D :D :D poznata mi je ta sklonost :D Da, obavezno se uvali u svaku vodu. :D Edited April 16, 2017 by JozoMujica
Recommended Posts