Plavimost Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Counterpart nije loše http://www.imdb.com/title/tt4643084/
Moća Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Future Man je vristanje! Gledam sa engleskim titlovima u inat @ToniAdams smaracu!
MiddleClass Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 6 hours ago, mlatko said: 8 hours ago, vookela said: Homeland - nova sezona počinje 11/02 Ja zaglavio u sred 2. sezone, da nastavim? Jedino da uzmes pistolj i prosviras sebi mozak. Onda bi mozda mogao nastaviti...
ToniAdams Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 slobodno glej. nije dobro ko prvi, al jebiga, tesko je ponoviti uspeh prve bez faktora iznanedjenja.
precog Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 odustao od leftoversa, nisam mogao da se ponovo nateram da gledam, ostavicu to da odlezi malo, pa pokusati ponovo. krenuo sam sa peaky blinders i odmah se navukao. jeste malo limunadica, ali ne smeta uopste. preporuka za one koji nisu gledali do sada (ako ima takvih).
ToniAdams Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 kakav si ti koorporativni covek, da ne kazem konfekcija
precog Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 rece mi ljubitelj tadzikistanskog crnog talasa 70tih.
Mil@n Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Jel sam lud ili je bila tema za Dirka Džentlija?
Duci Simonovic Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Pustio taj svapski dark, posle prve ep sam kontao aj sranje je al nastavicu al sad na po druge bas i nisam siguran...odgledam jos tih po sata pa ce vidim
ToniAdams Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 nije skroz rdjavo, lepo slika karaktere, za zaplet pak nisam siguran
Recommended Posts