December 19, 20177 yr On 12/17/2017 at 1:26 PM, kud u maglu Simoviću said: ima nešto da valja? onaj missing s02 je tja <_< manhunt unabomber odlican zbindzovala upravo moze se reci neka vrsta mundhunter nastavka Edited December 19, 20177 yr by mustang
December 19, 20177 yr Znači ako će da se gleda u cugu oba bolje mindhunter prvo pa onda unabomber?...xxx....
December 19, 20177 yr 25 minutes ago, mustang said: manhunt unabomber odlican zbindzovala upravo moze se reci neka vrsta mundhunter nastavka sinoć kupljeno
December 19, 20177 yr dobih dve preporuke, pa da prenesem power el chapo možda su pominjane, al su meni prošle ispod radara Edited December 19, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
December 19, 20177 yr El Chappo sam prekinuo da gledam odmah posle pilota, najniži nivo. Em propaganda em smeće...
December 19, 20177 yr Otprilike sam tako i ja reagovao kada sam pustio seriju i vedo šta gledam, i mene su slagali... Mada, možda je dalje gledljiva, ako se zažmuri na razne stvari. Meni je svega toga bilo previše i bilo je baš preslabo sve...
December 19, 20177 yr Umbre, rumunska serija - preporuka, bas drzi paznju Serija „Senke“ je drama sa akcentom na neonoar komediju i govori o Reluu, koji nakon ulaska u opasni svet bukureštanskog podzemlja, mora da vodi dvostruki život – kao taksista i kao reketaš moćnog mafijaša.
December 19, 20177 yr dobih dve preporuke, pa da prenesem powerel chapo možda su pominjane, al su meni prošle ispod radaraPower nije los, malo vrte u krug istu pricu, ali nije lose. Neces se razocarati
December 19, 20177 yr 48 minutes ago, Sara said: nemoj to da mi radis, taman sam zavrsila jednu bugaesku ja mislila to je ta, znam da ste pisali. hbo adria je super. kako bese ta bugarska?