December 15, 20177 yr 3 hours ago, morgana said: Gdje da nadjem program Top kanala, ne uspijevam? izgleda da mora peške, za sada http://rtvforum.net/showthread.php?tid=2073&pid=195107#pid195107
December 16, 20177 yr On 12/12/2017 at 7:13 AM, Haralampije said: Zavrsio DArk,gledljivo ali bez obaveze.Previse opstih mesta : mali grad u vukojebini,misticna mracna suma,zli naucnici u nekom postrojenju,tinejdzeri i njihovi odnosi,nestanci dece,ptice koje padaju s neba,muzika osamdesetih...etc Tanka prica na momente nevesto vodjena .Ocena 6,5/10 На моменте је потпуно феноменално, са друге стране има тлико рупа да је за причу. Утуцао сам сезону за два дана.
December 16, 20177 yr ^ Da se složim sa vama, ja je "razvukao" na 3 dana. Zaista se teško ne saplesti u tim skokovima kroz vreme. Komplet glumačka ekipa meni skroz dobra. Jedino sa približavanjem kraju sezone postaje mi bezveze kada se shvati nemogućnost razrešenja do njenog kraja. Daću im šansu još jedan ciklus.
December 16, 20177 yr Мени је главни проблем целе серије физика света у коме се дешава, урађњно је поприлично офрље. Не смем ни да замислим колико би рупа Вини нашао серији. Опет, једва чекам идућу сезону.
December 17, 20177 yr Tabu mi je realno, onako meh od serije. Veće mi je iznenadjenje eventualna druga sezona od toga da je Tom Hardi puko pare na ovome.
December 18, 20177 yr 21 hours ago, Frank Pembleton said: Hinterland daj malo detalja please,vidim da ima tri sezone
December 18, 20177 yr daj malo detalja please,vidim da ima tri sezoneSkenjani detektiv u skenjanom Velsu...
December 18, 20177 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Skenjani detektiv u skenjanom Velsu... kloaka e ovo kojotovo zvuči zanimljivo Edited December 18, 20177 yr by kud u maglu Simoviću