Jump to content

O serijama

Featured Replies

Ako si na sbb, to ti je na broju 8, a ako nisi onda ne moze.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

8 i 71.

hvala svima :)

Edited by morgana

On 12/12/2017 at 7:13 AM, Haralampije said:

Zavrsio DArk,gledljivo ali bez obaveze.Previse opstih mesta : mali grad u vukojebini,misticna mracna suma,zli naucnici u nekom postrojenju,tinejdzeri i njihovi odnosi,nestanci dece,ptice koje padaju s neba,muzika osamdesetih...etc  Tanka prica na momente nevesto vodjena .Ocena 6,5/10

На моменте је потпуно феноменално, са друге стране има тлико рупа да је за причу. Утуцао сам сезону за два дана.

^ Da se složim sa vama, ja je "razvukao" na 3 dana. Zaista se teško ne saplesti u tim skokovima kroz vreme. Komplet glumačka ekipa meni skroz dobra. Jedino sa približavanjem kraju sezone postaje mi bezveze kada se shvati nemogućnost razrešenja do njenog kraja. Daću im šansu još jedan ciklus. 

Мени је главни проблем целе серије физика света у коме се дешава, урађњно је поприлично офрље. Не смем ни да замислим колико би рупа Вини нашао серији. Опет, једва чекам идућу сезону.

Tabu mi je realno, onako meh od serije.

Veće mi je iznenadjenje eventualna druga sezona od toga da je Tom Hardi puko pare na ovome.

ima nešto da valja?

onaj missing s02 je tja

<_<

Hinterland

ubeleženo

21 hours ago, Frank Pembleton said:

Hinterland

daj malo detalja please,vidim da ima tri sezone

manhunt - unabomber

8 epizoda, preporuka.

daj malo detalja please,vidim da ima tri sezone

Skenjani detektiv u skenjanom Velsu...