Jump to content

O serijama

Featured Replies

rarbg ima verziju sa eng. titlom, za srpske ne znam...

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

13 minutes ago, Skyhighatrist said:

rarbg ima verziju sa eng. titlom, za srpske ne znam...

Blagodarim.

Moća će sačeka

On 5.12.2017. at 9:46 PM, Ruxin said:

možda big littles lies...

nije loše za sada, nakon e02. fino vozi

Counterpart fino izgleda. Simons nosi sve i teško da bi bilo gledljivo bez njega, pred kraj ep se pojavila i ova Vilijams pa kontam da će biti zanimljivo.

Zavrsio DArk,gledljivo ali bez obaveze.Previse opstih mesta : mali grad u vukojebini,misticna mracna suma,zli naucnici u nekom postrojenju,tinejdzeri i njihovi odnosi,nestanci dece,ptice koje padaju s neba,muzika osamdesetih...etc  Tanka prica na momente nevesto vodjena .Ocena 6,5/10

Ne znam jel bilo ali u zalivu izaslo 8 epizoda Gomore, na HBOGO ko zna kada ce, ali koliko vidim ostalo je jos dve do kraja sezone. 

Jel to BRSHNKOV na trafici u zalivu prodaje?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Ne znam jel bilo ali u zalivu izaslo 8 epizoda Gomore, na HBOGO ko zna kada ce, ali koliko vidim ostalo je jos dve do kraja sezone. 

Kad smo već kod njih, na ovom novom TOP kanalu najavljuju gomoru, ono dve epizode nedeljno. Mislim da će da krenu od početka...
5 hours ago, vookela said:

sta ti je to?

Taj taj :) čak je i preveo

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Sila od coveka

Šta prodaje?

...xxx....

Ja sam naleteo samo na Gomoru, ali profi odradjeno nema sta

Gdje da nadjem program Top kanala, ne uspijevam?