September 4, 20177 yr počela Sinner, nisam nešto oduševljena, nije moj tip priče Edited September 4, 20177 yr by Sara
September 4, 20177 yr jel niko ne gleda narkosa, il ima neki drugi topic? treca sezona? kakav je bez pabla?
September 4, 20177 yr stigli titlovi za prve tri epizode, a pisalo se o predhodnim sezonama na "Krimi serije koje nemaju svoj topić"
September 5, 20177 yr Treca sezona je vrhunska, da su malo vise forsirali pacho hereru odao bi se pederluku. Onaj 4. bos iz njujorka je isto fenomenalan lik.
September 6, 20177 yr Da li moze da se gleda III sezona Narkosa nezavisno od prve dve? Potpuno nova prica ili neka vrsta nastavka
September 6, 20177 yr Da li moze da se gleda III sezona Narkosa nezavisno od prve dve? Potpuno nova prica ili neka vrsta nastavka Suludo je da ne gledaš prve dve. Ali suludo. Edit: sad vidi mda si gledao. Pa jebote, ako si gledao, što nisi prvo sebe pitao pa onda nas. Edit 2: aha, kontam da nisi gledao treću. :D Edit 3: kada sam već tu, počeo sam da gledam bored to death. Tj već sam na pola druge, dobar je humor, Ted Danson mi je posebno smešan, ima sjajne replike i odlično glumi. Edited September 6, 20177 yr by Mil@n
September 6, 20177 yr Milane vidi se da dugo nisi putovao.. vreme je za novu avanturu, pusti serije :D
September 6, 20177 yr Jel gleda neko Comrade Detective? Presjajna ideja, suptilan humor, odlicno snimljeno a i krimi prica drzi paznju. Dodatni bonus im je uspesna kampanja pa me je tako par ljudi ubdjivalo da je serija dabovani remaster :D