beyoncé Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 gleda li neko seriju sugestivnog naziva i love dick? vredi li se udubljivati?
ToniAdams Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 I kako ja sad to da gledam kad znam da ce kepec da pogine? svakako svi nekad umru. gledaj ipak
J-♣ Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ima i bejzbolka sa ekserima!!! Imaš je i u Quarry i kako je pravi i kako je koristi dobra serija, cenim da bi ti se dopala ;) (bez sarkazma)
nisam ja Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 gde da skinem The Handmaid's Tale? pb ništa ne odbacuje...
jiraiya Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 https://rarbg.to/torrents.php?search=The+Handmaid%27s+Tale
nisam ja Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 e, hvala. sad sam po imenu epizode išao pa je iskočilo.
nisam ja Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Vidim da handmaid nema temu. Priča li se negde o njoj? Podledao tri ep juče, gledljivo je.
Arkadija Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Vidim da handmaid nema temu. Priča li se negde o njoj? Podledao tri ep juče, gledljivo je. Serija je odlična.
steins Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 ima i bejzbolka sa ekserima!!! ajd nek me neko podseti, kakoo se dovraga završila prva sezona? Nešto mi je u glavi da nema tu materjala za drugu PS dragons lair čoveče, otkad nisam video tu igricu :0.6:
Weenie Pooh Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Kako nema materijala, mali Will je spašen ali zaražen nekakvim crnim glistama... a Eleven je nestala u Dimenziji Iks. Materijala ima, ali ima i prostora za kreativne izlete i konsekventne zajebe.
Gylfi Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Vidim da handmaid nema temu. Priča li se negde o njoj? Podledao tri ep juče, gledljivo je.Meni i dragoj pizdarija. Elizabet jako dobra iako bih rekao da je u nekim detaljima rezija sakati i tera na preglumljivanje. Dobar kasting i sa ostalim likovima. Atmosfericno, lepo i jezivo realno. Fino je zaokruzena prva sezona, nemam pojma koliko prati roman ali mi deluje da serija lako moze da se urusi u S02.
Recommended Posts