Jump to content

O serijama

Featured Replies

gleda li neko seriju sugestivnog naziva i love dick?

vredi li se udubljivati?

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

I kako ja sad to da gledam kad znam da ce kepec da pogine?

svakako svi nekad umru.

gledaj ipak

ima i bejzbolka sa ekserima!!! :heart:

Kad krece?

krajem oktobara :(

Imaš je i u Quarry

i kako je pravi i kako je koristi 

dobra serija, cenim da bi ti se dopala  ;)   (bez sarkazma)

gde da skinem The Handmaid's Tale? pb ništa ne odbacuje...

e, hvala. 

sad sam po imenu epizode išao pa je iskočilo. 

Vidim da handmaid nema temu. Priča li se negde o njoj? Podledao tri ep juče, gledljivo je.

Pričali smo ovde nešto malo, nije se primilo.

Vidim da handmaid nema temu. Priča li se negde o njoj? Podledao tri ep juče, gledljivo je.

Serija je odlična.

ajd nek me neko podseti, kakoo se dovraga završila prva sezona? Nešto mi je u glavi da nema tu materjala za drugu

PS dragons lair čoveče, otkad nisam video tu igricu :0.6:

Kako nema materijala, mali Will je spašen ali zaražen nekakvim crnim glistama... a Eleven je nestala u Dimenziji Iks.

Materijala ima, ali ima i prostora za kreativne izlete i konsekventne zajebe.

Meni i dragoj pizdarija. Elizabet jako dobra iako bih rekao da je u nekim detaljima rezija sakati i tera na preglumljivanje. Dobar kasting i sa ostalim likovima. Atmosfericno, lepo i jezivo realno.

Fino je zaokruzena prva sezona, nemam pojma koliko prati roman ali mi deluje da serija lako moze da se urusi u S02.